We maken er ons allemaal wel eens schuldig aan, terugkijken in het verleden. Tering wat hebben we mooie tijden mee gemaakt in het Zuiderpark en met uitwedstrijden met de trein en op eigen vervoer. Godverdomme wat hielden we van die club alles stond in het teken van FC Den Haag. Een vol midden noord, daar hoog in de bergen, can you hear the North Side sing, kwam uit duizenden kelen. Je moet het mee hebben gemaakt om te begrijpen hoe wij ons voelde. Geen afleiding van mobiele telefoontjes, computers alleen FC Den Haag wat telde.

Elk verhaal van de strijders uit die tijd is mooi en intens beleeft maar het blijft verleden tijd. We willen het allemaal horen want het hoort bij de club cultuur, die supporter van FC Den Haag heet. We moeten die verhalen niet wegstoppen maar moeten ook oppassen dat we het niet gaan verheerlijken ten koste van wat er nu gebeurt. 

Het is nu de tijd voor een nieuwe generatie met hun momenten en ook die verhalen gaan straks verteld worden aan weer een nieuwe generatie. 

Maar neem het de oude strijders niet kwalijk het zijn van die mooie verhalen waar iedereen kippenvel van krijgt. Zij waren de baas in het Zuiderparkstadion een niet te nemen vesting, wie deed hun wat wie durfde er wat, nobody! Het waren onze momenten en ja we praten er graag over en willen ze met iedereen delen. Het is niet zo dat toen alles beter was dan nu maar het was anders. 

Ik kan alleen maar zeggen, jongens laten we geschiedenis blijven schrijven, nu op jullie manier en gemaakt in jullie tijd. Want onze nieuwe generaties, nu, straks, later hebben recht op al die mooie verhalen.

Donโ€™t look back, look forward and make us proud!

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina