Geweldig initiatief van de samenwerkende supportersverenigingen ze hebben veel mensen in beweging gekregen om de, bijna traditionele, knuffelactie tot een succes te maken. Supporters van FC Den Haag positief in het nieuws, dat past niet in de gedachte van sommige doemdenkers. Al zou je denken dat deze actie, die zo door heel Nederland gedragen wordt, alleen maar positieve reacties zou opleveren.

Mogen we even trots zijn? Ja dat mogen wij!

Jammer joh, er is weer zo mannelijke uitvoering van die Sylvana Simons opgedoken, je kent ze wel die personen die zich helemaal kwijt zijn en een podium hebben gevonden in de politiek. Zijn naam Arnoud van Doorn van de Partij van de Vrijheid en dus Haags Raadslid. Die gooit er na die geweldige knuffelactie regen in de Kuip er een misselijkmakende tweet uit.  Meneer van Doorn staat ook nog achter zijn uitspraak, dat de actie van FC Den Haag en Feyenoordsupporters alleen voor blanke kindertjes was bedoeld. Want een excuus wil hij niet maken richting de initiatiefnemers, ook niet als hij wordt geconfronteerd met tv-beelden en fotoโ€™s.

Zelfs 3 minuten spreektijd in de Haagse gemeenteraad door Marc Weterings, namens de initiatiefnemers krijgt die lozer van een van Doorn niet in beweging. Wel is er wat geklap na die 3 min spreektijd maar verder blijft het verdomd stil. Is er dan niemand in die gemeenteraad die openlijk af wil geven op die uitspraak van een mede raadslid. Zie het er ook niet van komen dat hij door een paar echte Haagse raadsleden even apart wordt genomen en hem vriendelijk met enige dwang wordt verzocht excuus aan te bieden en voorlopig tot einde van het jaar zich niet in het openbaar te vertonen.

Moet er straks weer een groepje FC Den Haag supporters hem tegen het lijf lopen als hij net een bezoekje aan een โ€œmannenโ€ bar heeft gebracht. Die vervolgens per ongeluk tegen hem aanlopen waardoor hij met zijn voorgevel op een stoeprand valt waardoor hij zijn boven en onderkaak verbrijzeld. En daardoor voor langere tijd verplicht zijn bek moet houden? Het is te hopen dat hij zelf een traptreetje te veel neemt en een flinke klap maakt en zijn boven en onderkaak verbrijzeld.

Maar aan de andere kant, de beste man kan er ook niets aan doen want op sociaal media lees ik allerlei berichten dat ze van Doorn met alles kunnen vergelijken behalve met iemand met een gezond verstand.  Dus eigenlijk een labiel iemand, een mafklapper of een koekwaus. Meneer heeft zich verdiept in de Islam maar zelf zijn geloofsgenoten staan niet achter zijn uitspraken en nemen afstand van zijn Partij van de Eenheid. Vandaag tijdens de wedstrijd ook weer goed nieuws een cheque van โ‚ฌ27.500,00 werd er in het stadion van FC Den Haag onthult. Geweldig en trots! Maar als ik dan Mo erachter zie staan zo van jongens kom er maar bij staan dan zakt mij broek wel weer af. Want ook Mo had zich achter de initiatiefnemers moeten scharren met een duidelijk standpunt over de uitspraak die van Doorn heeft gemaakt.

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina