Wat een onvermogen van een stelletje narcistische mannen in uniform. Welke idioot verzint het om op deze wijze arrestaties te verrichten als er duizenden supporters het stadion verlaten.

We hebben het hier over 1 of 2 arrestanten, wat de eventuele strafbare feit ook mag zijn, van waar de haast? Er is immers geen moord gepleegd. Daarnaast kennen zij de daders bij naam en zijn de adres gegevens van deze heren bekend en hadden ze dus ook een brief kunnen sturen (ze doen dit immers toch altijd).

We hebben huilende kinderen zien lopen door het overmatig machtsvertoon/gebruik van geweld: slaan met de bekende lat en paarden die door de supporters door razen. Verklaar ons voor gek, maar wie zijn het nou het gekst? De VBE Den Haag!

Loopt het aantal stadionverboden soms achter op de gewenste aantal. Vbe Den Haag moeten der uren natuurlijk kunnen verantwoorden. Wij noemen dit uitlokking van geweld. Het is niet gek, dat men reageert als ze door een politie paard omver worden gelopen en of als ouders der kinderen willen beschermen. Schaam je dood!! En dan te bedenken dat het hoofd vd voetbaleenheid, Hans vol trots staat te lachen na deze ondoordachte en escalerende actie. Troost jij de kinderen, die huilend naar huis gaan. Het wordt tijd dat je met pensioen gaat!!

En HANS even ter info: waarom denkt je, dat sommige collegaโ€™s zijn vertrokken? Nee, niet omdat ze ander werk gingen doen. Uit betrouwbare bronnen binnen jullie afdeling(en) weten wij dat jij werd/wordt uitgekotst en niet zonder reden. Dus krabbel nog even goed achter je oren, want wij horen van jouw collegaโ€™s nog steeds verhalen over hoe jij bent.

Hans OUT!!

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina