Aankomende zondag zal een deel van Midden Noord (Vak O & N) de eerste 12 minuten leeg blijven. Dit is zoals bekend een protest tegen de gemeente Den Haag én het management van de club.

Elk jaar worden er verschillende redenen gezocht om uitsupporters te weren tijdens de wedstrijd tegen 020. Als FCDH zijnde vinden wij dat uitsupporters erbij horen. Wij als 12e man zullen ons daarom de eerste 12 minuten niet begeven op de tribune.

Wij als 12e man zullen ons daarom de eerste 12 minuten niet begeven op de tribune.

Genoeg gezegd en geschreven. Eens of oneens. Voetbal hoort met supporters. Uit en thuis. Wij staan achter ons standpunt. Meningen verschillen nou eenmaal.

Supporters die het niet eens zijn met ons statement en de wedstrijd vanaf het fluitsignaal willen volgen, vragen wij om eenmalig voor korte duur even plaatst te nemen op één van de naastgelegen vakken. Vanaf minuut 12 zullen we de vakken weer beschikbaar stellen.

Supporters die de actie ondersteunen willen wij vragen buiten het stadion te blijven tot het supportershome sluit. Dit zodat de andere supporters een normale doorgang hebben bij het bezoeken van het toilet of het kopen van dr natje of droogje en zodat er geen grote massa zich in de gracht bevind.

Tevens willen wij dit protest dus aangrijpen om ons ongenoegen te laten blijken naar de directie en de sportieve (wan)prestaties.
Het voetballende deel zijn wij zat en baart zorgen. Voetballend zit er 0,0 in. Recentelijk kon dit onvermogen gecamoufleerd worden door bijv. individuen als Havenaar, Johnson en vooral El Khayati. Wie gaat ons dit keer redden??

Bestuurlijk deed men jarenlang beschuldigend wijzen richting de reputatie van de supporters wanneer er wederom financiële malaise en bestuurlijke onkunde aan het licht kwam. Na amper supporters incidenten en juist veelal positief in het nieuws te zijn geweest is er nu even veel financiële ellende als tijdens de ‘roemruchte’ jaren. Transfersommen gaan in de eindeloze tekorten.
Nu blijkt dus overduidelijk dat het niet aan de supporters gelegen heeft.
Het falen op directieniveau is puur ontstaan door eigen mismanagement en WANBELEID.

Without Fans no Football
FCDH | HCF

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina