Fonzie ligt onder vuur, terecht of niet daar zijn de meningen over verdeeld. Wat wel een feit is dat niet alleen Fonzie verantwoordelijk is voor de wanprestaties op het veld. Ga de tribune op en iedereen geeft wel een andere speler de schuld en ja met die drie vertrokken spelers waren we kampioen geworden dit jaar. Geloof het of niet, we zullen het nooit weten.

Maar van de geschiedenis van onze FC Den Haag blijft zo weinig over, je moet bijna een halve eeuw terug in de tijd dat we nog iets betekende in het betaalde voetbal.

Met Fonzie hebben we ook mooie tijden gehad dus die mag van mij blijven maar wat hebben andere ons gebracht? Jeffrey loopt al jaren rond als Technisch Directeur maar zal niet bekroond worden als de man die talenten weet binnen te halen. Lexie de zoon van, wil alleen maar met iedereen op de foto en vergeet wedstrijden te kijken om talenten te spotten. Met alle respect wie gaat er nu serieus in gesprek met deze twee, laat staan dat ze graag gewilde spelers binnen kunnen halen. Zelfs als er buitenkansjes zijn, en dus voor het oprapen liggen worden ze niet opgepakt.

Elke club heeft een doelstelling en bij elke stap die de club maakt ga je de doelstellingen bijstellen. Zie het deze twee niet doen met als resultaat dat het kwaliteitsniveau op het veld steeds slechter wordt.

Dat we nu een talent van Feijenoord in de basis hebben staan is een geluk bij een ongeluk. Maar het is toch niet normaal dat een jongen van 17 jaar in de basis staat en bijna elke week opvalt. Dat zegt alles over onze spelers en onze talentontwikkeling op de Aftrap.

Jeffrey, Lexie, Remco en Ruudje op een hoop en via de kraanwagen van Knijnenburg zo in een zeecontainer van Zegwaard richting China.

Sportief gezien moeten de echte verantwoordelijke de eer aan zich zelfhouden en toegeven dat het aantrekken van spelers al jaren een drama is.

Dan hebben we nog de organisatie, de piek van de kerstboom. Daar kunnen we ook duidelijk over zijn. Denk dat Wang zich aardig vergist heeft in de organisatie en reken ook hem er niet op af. Die man spreekt de taal niet maar hij kan wel rekenen en ziet dat er elk jaar geld bij moet. Weet zeker als er echt beleid was geschreven en de club sportieve stappen had gemaakt dan had hij zonder discussie er geld ingepompt. De club zou zijn eigen broek op moeten houden met het binnenhalen van grote sponsors en kleine sponsors, verkoop merchandise en verkoop van seizoenkaarten.

Helaas denken ze er daar op kantoor anders over. Daar hebben ze geen targets nodig. Want zijn er te korte dan vragen ze Wang om bij te springen.

Mathijs heeft de organisatie verlaten voordat hij in zijn eigen vlees moest gaan snijden. Maar voordat hij ging had hij de club een goede dienst kunnen bewijzen, door de club bezemschoon op te leveren. Jeffrey, Lexie, Remco en Ruudje op een hoop en via de kraanwagen van Knijnenburg zo in een zeecontainer van Zegwaard richting China. Dan mogen ze daar aan de Chinese investeerders tekst en uitleg gaan geven wat ze al die jaren hebben uitgespookt.

Doet hij het niet dan zullen er zeker supporters opstaan. Dan maar een stadionverbod maar we laten die club niet kapot maken. Het is aan hun of aan ons.

Maar Mathijs heeft het na gelaten en zit heerlijk verstopt in het Zeisterbos. Onze hoop is nu gevestigd op King Hamdi, die weet wat hem te doen staat. Doet hij het niet dan zullen er zeker supporters opstaan. Dan maar een stadionverbod maar we laten die club niet kapot maken. Het is aan hun of aan ons.

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina