Daar zullen de kranten mee openen op de voorpagina. Staat Studio Sport voor de deur en zal Voetbal Inside met een mobiele studio rondom het stadion bivakkeren. 

Wel geteld 100 dagen had onze nieuwe directeur nodig om met zijn teamleden tot dit geweldige plan te komen. Allemaal lucht en zoethouders, niet wat wij van een verse nieuwe directeur zouden verwachten. We hadden echt gehoopt dat je het vermogen had om een nieuwe strategie te ontwikkelen en te implementeren.  Waardoor de club weer serieus mee zou doen met het spelletje.

Als je leiderschap wil tonen moet je de leiding durven nemen en niet je oren laten hangen naar mensen die het al jaren verkeerd hebben gedaan. Makkelijk om een trainer de schuld te geven van de resultaten en hem te laten zeggen dat hij zelf opstapt. Omdat hij het team niet aan de praat krijgt. Fons riep al maanden dat hij versterking nodig had en wat krijgt hij er voor terug, bankzitters, huurlingen en amateurs. De schuldige (lees van As en junior) die de boodschappen moesten doen zitten nog lekker achterover. De een dekt de ander want ze zijn goede vrienden en zullen ook met de kerstdagen gezamenlijk aan het diner zitten.

Nee meneer de directeur, het 3 jarenplan heb je door je strot laten boren in China dat mag duidelijk zijn gezien de inhoud. Aziatische spelers in het eerste, in de jeugd, Chinezen in het management, Chinezen in de sponsoring, Chinese scouts voor de Aziatische markt.

Om het een beetje te verbloemen roep je nog wat over het spelen op gewoon gras, trainen in het Zuiderpark en over 3 jaar spelen in het linker rijtje. 

Wat je binnen die 100 dagen had moeten laten zien is dat je de leiding had genomen over je managementteam. Dat je vroegtijdig beslissingen had durven nemen en je daarmee een reputatie had gekregen van effectief leiderschap. De verantwoordelijke mensen voor de doorstroming van jeugd, scouting en het aantrekken van nieuwe spelers had je als eerste aan moeten pakken. Dat heb je nagelaten en zal ook niet gaan gebeuren, hun wortels zitten dieper in de club dan jou 100 dagen zaaien.

Voor ons zit er niets anders op dan lijdzaam toekijken hoe onze club naar de kloten gaat of alvast een cursus Chinees te volgen.

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina