Het lijkt er op dat de Chinezen investeerders hun pion eindelijk op het Haagse schaakbord hebben weten te krijgen. Het heeft een tijd geduurd want als ze dachten een schaakstuk te hebben werden ze zelf schaakmat gezet. Hamdi kent de Chinezen investeerders en is via een omweg door hun op het schaakbord neergezet. Het blijkt het perfecte schaakstuk want hij is aan zet en veegt iedereen van het bord.

Hamdi gaf aan dat hij geen directeur is geworden om vriendjes te worden van iedereen. Dat klopt zijn vriendjes zitten in China en die willen iedereen die de ontwikkeling van FC Den Haag tegenhoud van dat bord hebben.

De Chinezen werden altijd gezien als de kwade maar Bully weet als geen andere dat ze de goede zijn. De kwade zijn die mensen binnen de club die wisten van de plannen en bang waren voor hun positie. Zij lekte foute informatie naar buiten en creรซerde een sfeertje.

Hamdi moet nu doorpakken en grip krijgen op de club.
Slechter dan dat het de laatste jaren is gegaan kan haast niet. Dus laat maar zien wat de echte plannen zijn. Natuurlijk willen we wel dat onze club Haags blijft en dat het geen opvang voor Aziatische voetballers wordt. Om vervolgens via onze club uit te waaien over Europa.

Dus Hamdi jij bent aan zet. We geven je de ruimte en het vertrouwen om met onze club te spelen. Maar speel niet vals want de volgende speler op het bord zijn wij dan.

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina