#BIJEENFRISSENIEUWEWINDVALLENROTTEAPPELSUITDEBOOM

De club gaat het zoveelste nieuwe hoofdstuk tegemoet. Een hoofdstuk waarbij de club van top tot teen wordt afgebroken om het vervolgens met een doordachte voetbalvisie op te bouwen naar een BVO waar wij als stad en supporters recht op hebben.

De verbouwing zal zoals bij elke verbouwing/renovatie niet zonder slag of stoot gaan. Oudgediende die denken dat er ruimte is voor bepaalde privileges en of dat die nog gelden onder het nieuwe bewind komen van een koude kermis thuis.  Logischerwijs is hier geen ruimte voor. Wie deze individu en of individuen ook zijn, iedereen van jong tot oud, van de selectie, van De Aftrap tot het hoofdgebouw dient minimaal een extra stap te zetten. Om de wederopbouw te laten slagen wordt extra arbeid gevraagd. Arbeid die van iedereen verlangd wordt. Degene die dit niet willen, het niet begrijpen en of enkel naar der eigen belangen kijken, daarvoor geldt maar één uitweg en dat is EXIT. Al helemaal als men daarop uit is.

Ciao, Adios, Goodbye.. Als de koek is op en dan moet je afscheid van elkaar nemen. Het verleden telt dan niet meer mee, alleen het heden en de toekomst telt. Stil staan is geen optie. Voor een aantal zal dit tegen de zere been schoppen zijn, maar het zij zo. Er is maar één belang en dat is het voortbestaan van de club.

Terugkijkend naar het vorig seizoen en de seizoenen ervoor mag het duidelijk zijn dat deze frisse wind nodig is. Elk (e) weldenkend (e) supporter weet dat het niet langer zo verder kon gaan.

Van iedereen binnen de club moet worden verwacht dat de redding “covid19” met beide handen worden aangegrepen. Dit geldt ook voor de supporters. Je hoeft het niet met alles eens te zijn, maar open je ogen eens goed!

Gun jezelf en de rest die de club een warm hart toedraagt een club waar de jeugd weer een kans krijgt, dat er met een visie/meerjarenplan beleid wordt gevoerd en dat er weer een tijd komt dat er HAAGS wordt gevoetbald. Wat overigens niet wil zeggen dat dit Hagenezen moeten zijn of zijn we Lems, Otto, Heesen, Den Turk, Hofstede, Rankovic etc alweer vergeten.

P.s. Lex heel veel succes bij Nac of Roda JC.

Keep up the good work M&M!!

 

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina