Wat zou het geweldig zijn als onze club, ADO Den Haag, weer in Haagse handen komt en het zou nog mooier zijn als de supporters echt betrokken worden bij de club. Op allerlei vlakken. Dat is in onze optiek DE manier om de club weer uit dit dal te krijgen. Hier kan jij nu aan bijdragen door te laten zien dat je het Haags Supporters Collectief ondersteunt.

Doneer nu €10,- en laat zien dat we één zijn als supportersDat jij wil dat supporters meer zeggenschap en betrokkenheid gaan krijgen en dat jij wilt dat de club uit dit dal komt.

Met een Joet zit je goed!

Het doel van het Haags Supporters Collectief is om meer zeggenschap en betrokkenheid te krijgen voor de supporters van ADO Den Haag. We willen minimaal 10% van de aandelen in handen te krijgen en daardoor bijdragen aan de continuïteit van de club en stabiliteit in de leiding van de club. Zodat we toekomstige ellende kunnen voorkomen op sportief en financieel vlak, maar daarnaast ook onze mooie club uit dit dal kunnen krijgen.

Dit initiatief wordt genomen door en met de steun van de supportersverenigingen, diverse supportersgroepen, de eerder gestarte crowdfunding en veel bekeken websites/platforms en pagina’s voor supporters. Zij worden onderaan deze tekst genoemd. Er worden al gesprekken gevoerd met HFC ADO Den Haag, de directie van NV ADO Den Haag en vermogende supporters/coryfeeën. Van de mensen die gesproken zijn hebben we alleen maar positieve reacties gekregen op ons plan om supporters meer te betrekken en ze de mogelijkheid te geven aandeelhouder te worden.  

Klik op onderstaande link om het volledige stappenplan;

https://www.gofundme.com/f/haagssupporterscollectief?utm_campaign=p_cp_url&utm_medium=os&utm_source=customer

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina