Martin Jol is een grote voetballer geweest en een groot trainer en heeft altijd gezegd dat ADO zijn club is. En nu wil hij ADO kopen(!!!)

Dat is toch ongelooflijk? Iedereen die zegt dat hij daar zeker zijn zakken mee gaat vullen moet dat maar eens aan Frans van Seumeren gaan vragen. Maar zou geld verdienen zijn 1e prioriteit zijn dan neemt hij wel een ongelooflijk risico met ADO DH (of zeg ik nou iets geks?). Maar stel dat hij er uiteindelijk iets mee gaat verdienen dan betekent dat, dat hij het goed heeft gedaan wat vervolgens ook weer betekent dat het met onze club ook goed gaat, klinkt als een win-win situatie.

Buiten het gezeik over wie dan wat zou verdienen, het lijkt me dat Martin al zodanig gevuld is dat hij tot het einde van zijn leven in grote luxe rond kan komen, zou hij dan werkelijk met een verborgen agenda nu op dit moment instappen?

Volgens mij is het heel simpel, met Martin als eigenaar krijg je weer voetbal de club in. Worden we weer een VOETBALCLUB.

Dat krijg je niet met WSH, Ad Nederlof, ambtenaren als Harm de Boer, Edwin Reintjes en de RvC. Wat hebben die nou allemaal voor plannen dan? Of voor grootste plannen gehad die op niets zijn uitgedraaid? Ik kan me ook niet herinneren dat wij, de supporters, ooit hebben geopperd dat we zonodig het Zuiderpark uit moesten, even terug denkend, wat heeft dat ons nou eigenlijk gebracht of opgeleverd? Het enige wat nu telt is een eenduidig beleid, een visie op de toekomst om de club te redden, linkerrijtje ligt wat mij betreft (op dit moment) te hoog – zou top zijn, maar met de huidige financiĆ«le middelen – te kort aan eigenlijk – lijkt dat heel ver weg.

Het mooiste scenario in mijn ogen is dat Martin Jol en Tscheu la Ling elkaar weten te vinden.
Maar van ratten als Harm de Boer en de rest van het zooitje moet je in ieder geval, en als eerste af, in ieder geval mogen ze niks te bepalen hebben over de toekomst van ADODH.

Groet, was getekend

Gonz

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina