Hoe belangrijk vinden Edwin Reintjes, Harm de Boer en de rest zichzelf? En hoe belangrijk vinden zij de club?

Een clubicoon staat op het punt de club over te nemen dus je zou verwachten dat ze dit nieuws met gejuich zouden ontvangen. Maar het enige wat zij doen is de hakken in het zand zetten. 

Nog geen procent van de aandelen hebben ze in handen maar ze denken alles te kunnen bepalen. Al 1000 supporters hebben een bijdrage gedaan aan de actie van de HSC om meer zeggenschap te krijgen in de voetbalclub ADO Den Haag. 

En als alle supporters van Den Haag van deze actie zouden weten zou het aantal nog veel hoger zijn. 

Stel dat de 1500 wordt gehaald dan is dat 10% (het potentieel is veel hoger) van de supporters in een vol stadion dat zeggenschap wil in HUN club. Spelers, trainers, bestuurders, eigenaren, enz. zijn allemaal voorbijgangers. Er is maar 1 constante factor bij een voetbalclub en dat zijn de supporters!!

10% aandeel in de club van betalende, betrokken supporters tegenover minder dan 1 procent in handen van de, aan de club verdienende, zichzelf tot bestuurder uitgeroepen, ongekozen kliek die de boel nu in handen heeft.

De bestuurskliek weigert te praten met de vertegenwoordigers van de HSC over de ontstane situatie en willen niet doorpakken met de overname door Martin Jol. 

Het is tijd dat ze hun biezen pakken. In het belang van ONZE club.

Stort een tientje en zorg ook dat jij een stem hebt!

MORE POWER TO THE FANS!!

Come on The Hague

NEVAH SURRENDAH!

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina