Na toenemende druk vanuit de wel betalende supporters van ADO Den Haag heeft Harm de Boer, voorzitter van de besloten vereniging HFC ADO Den Haag (1 aandeel in de club van de 4.000.001) in zijn oneindige goedheid besloten aanstaande dinsdag zijn dure tijd te besteden (wordt hij gewoon voor betaald door echte supporters) om vertegenwoordigers van echte supporters te woord te staan over de ontstane soap rond de overname van onze club en de rol van HFC ADO DH, STA, directie en RvC hierin.

Tevens wordt er aanstaande vrijdag gesproken met Edwin Reijntjes, vice voorzitter van HFC ADO Den Haag, die na het aftreden van Hamdi door de Raad van Commisarissen is aangesteld als Directeur van ADO Den Haag.

Dus deze ongekozen zichzelf benoemende, en ook in deze zeer zware tijden gewoon doorbetaalde kliek, gaat de supporters uitleggen waarom zij denken te kunnen bepalen wat het beste is voor de toekomst van onze club.

Echt ongelooflijk. Redding staat voor de deur, overname door een kapitaalkrachtige Haagse topkandidaat en clubicoon, wat wil je nou meer?? Er is nauwelijks nog tijd om wat spelers aan te trekken om enige rol van betekenis te kunnen spellen in de KKD.

Wie zijn deze heren om de hakken in het zand te zetten??

Wie heeft voor hen gekozen??

MORE POWER TO THE FANS!!

Ps. Er wordt nog een goede en ervaren notulist gezocht voor de gesprekken. Wil je graag deze belangrijke bijdrage leveren voor je club mail dan naar:

info@haagssupporterscollectief.nl

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina