Wat is het belang van de leden van de club die momenteel het bestuur vormt van ADO Den Haag (RvC, directie en STA), om vanaf het begin en bij herhaling hun voorkeur uit te spreken voor overnamekandidaat Ad Nederlof?

Over de overige overnamekandidaten wordt vanuit het bestuur in de media alleen in negatieve bewoordingen bericht.

Hebben de leden van het bestuur hiermee enkel en alleen het belang van ADO Den Haag voor ogen? Spelen er voor hen persoonlijk belangrijkere zaken mee?

Het is in ieder geval, op zijn zachtst gezegd, een uiterst opmerkelijke en vreemde gang van zaken.

Martin Jol, World Soccer Holding (WSH) en Het Haags Collectief (HHC) zijn vanaf het begin publicitair op achterstand gezet in de media en bij de supporters, en hebben vanaf dat moment alleen maar te bewijzen gehad dat zij een betere partij zijn dan Ad Nederlof.

Martin Jol moest zich eerst maar even melden aan de voordeur, WSH is weggelachen en nu blijkt HHC van Ed Maas en de gebroeders Lentze het gevoel te hebben dat zij niet serieus worden genomen als overnamekandidaat omdat de uitkomst toch al vaststaat..

Elke overnamekandidaat had een eerlijke kans moeten krijgen maar dat lijkt in ieder geval niet de bedoeling van de leden van het bestuur van ADO Den Haag.

Het is niet gek dat WSH en HHC denken dat er spelletjes gespeeld worden door de heren bestuurders want dat gevoel heeft iedereen die het maar een beetje volgt.

En hebben de heren bestuurders geen individueel belang dan hebben ze in ieder geval gezorgd voor een hoop onnodige onrust in deze ongelooflijk belangrijke fase van onze club en verdienen zij een brevet van totaal onvermogen voor dit gepruts.

We moeten blij zijn met iedere overnamekanditaat en zijn overtuigd van de goede bedoelingen van ieder van hen.

Maar we gaan er wel vanuit dat na de overname de nieuwe eigenaar de harde bezem door de club gaat halen en types als er nu zitten vervangen worden door kundige mensen.

En dat de nieuwe eigenaar, in samenwerking met de supporters verenigd in het Haags Supporters Collectief (HSC), van onze club ADO Den Haag een echte VOETBALCLUB maakt.

POWER TO THE FANS!

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina