Waar gaat het nu nog allemaal over bij de club.

We moeten even terug, bestuurlijk wanbeleid heeft de totale directie doen vertrekken. Algemeen directeur Mo Hamdi was de eerste die het boetekleed aan durfde te trekken. De afgelopen weken is duidelijk geworden dat de overige twee directieleden per 1 september vertrekken. Hoogstwaarschijnlijk met een kleine vergoeding zoals er al vele de afgelopen tijd met Eurootjes zijn vertrokken – wederom uit de clubkas – geld wat er toch al niet is.

Het aanstellen van de directie gebeurd met goedkeuring van de RvC. Daarnaast waken ze over de club en geven gevraagd en ongevraagd advies. Beslissingen die belangrijk zijn voor de club kan de directie niet nemen zonder de RvC daar van in kennis te stellen.

Bestuurlijke fouten bij de directie zijn dan ook te verwijten aan een falend controlerend orgaan als de RvC. Maar die hoor je niet zeggen dat ze mede schuldig zijn, die verleggen de aandacht zodat ze buiten schot blijven.

Een tip van onze kant; Het zou sportief zijn en het zou jullie sieren om alsnog je fouten toe te geven en in het verlengde van het vertrek van de eerder genoemde directie leden, hetzelfde te doen en dat is op eigen initiatief op te stappen.

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina