Het bericht wat de club vanavond op de website plaatst kan als (beter) niet gelezen worden beschouwd. Wederom komen ze met dezelfde uitleg als de afgelopen weken. Zoethoudertjes naar de mensen die het echt aan het hart gaan hoe het met de club gaat.

Er zijn nog steeds gesprekken gaande met overnamekandidaten staat er te lezen, hoelang verschuilen ze zich daar al achter. Maar met wie ze gesprekken voeren dat is niet duidelijk. Met alle genoemde partijen wilde ze een deal sluiten maar in al die weken is het nog steeds niet concreet.

Waar loopt het vast volgens de uitleg, bij de huur van het stadion. Al die weken had de club daar iets mee moeten doen. In de contracten met de sponsoren staat een clausule dat de prijzen van sponsoring aangepast worden bij degradatie. We nemen aan dat je als club ook naar je eigen contracten kijkt, in dit geval met die van de gemeente over de stadionhuur. Niet gedaan dus, dat is niet slim.
Maar als bij de gesprekken met overnamekandidaten steeds de hoge huur een struikelblok is dan ga je in gesprek met de gemeente omdat je er alles aan wil doen om de club uit het drijfzand te houden.

Het is voor niemand duidelijk wat de verantwoordelijke binnen de club er aan hebben gedaan om een deal af te sluiten met één van de overnamekandidaten. Het enige wat we steeds terug lezen dat ze er alles aan doen, de vraag blijft “Wat dan?”

De ontstane situatie bij de club wordt in de schoenen geschoven van de chinezen. Wel nee, dat is te wijten aan falend beleid waarvoor sommige keihard afgerekend moeten worden. De kraan heeft open gestaan en elke afdeling binnen de club vulde zijn eigen emmertje er mee. Niemand had de ballen om die kraan dicht te draaien want iedereen profiteerde er van.

De clubleiding en de RvC hebben een wanbeleid gevoerd en zien door de bomen het bos niet meer. Maar proberen daar onderuit te komen door te noemen dat er geen hindernissen bij de club zijn. Zien ze het nou echt niet? Kennen ze die uitspraak niet “kijk eens in de spiegel”.

In plaats van in die spiegel te kijken gaat de een na de ander onbeschadigd weg met een vergoeding en laten ze de club beschadigd achter. Zichzelf niets verwijten want zij hebben er alles aan gedaan.

Vrijdag 20 augustus is zo mooie dag om na de 3e overwinning van de strijdende spelers aan te kondigen dat alle verantwoordelijke per direct opstappen en zorgen voor een warme overdracht naar de nieuwe redders van de club.

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina