Haagse overname kandidaten vanaf het begin tegengewerkt?

Onze bronnen vertellen ons dat de boel voor Jol, HHC en nu Lentze/Jol vanaf het begin is en wordt tegengewerkt door met name Frans van Steenis en Wilbert Stolte.
Dat HSC het bestuur verdenkt van liegen kunnen wij daarom ook zeer begrijpen. Het is jammer dat dat dat niet met bewijzen onderbouwd kon worden.
Ook onze bronnen kunnen niet precies aangeven waarom dit dan gebeurt. Het is allemaal erg schimmig en iedereen voelt aan dat er iets niet klopt. Geen harde bewijzen dus, maar we vinden wel dat we het moeten melden.

Overigens keert ook VANAD nooit terug als kandidaat vanwege onbetrouwbaarheid en liegen van en door de bestuurders van onze club.

Wat is het woord waard van het bestuur aan supporters van ADO Den Haag
Maar goed het bestuur heeft nu aangegeven dat Lentze/Jol de enige overgebleven partij is. Als dat niet zo blijkt te zijn is dat het bewijs dat het inderdaad leugenaars zijn met een verborgen agenda. Het zegt dan ieder geval dat hun woord aan de supporters van de club niets betekent.

Gemeente
We kunnen ons niet voorstellen dat de gemeente ADO Den Haag laat vallen en gaan ervan uit dat zij ook de voordelen van een verkoop en een zelfstandig ADO Den Haag de doorslag laten geven. Het is namelijk eerder gebeurd!

Wilbert Stolte

Een andere vraag is waarom bewezen onbetrouwbaar gebleken en kampioen dubbel declareren Wilbert Stolte nog deel uitmaakt van het bestuur van ADO Den Haag. Wat is de meerwaarde nu nog van de STA, en dus van Wilbert Stolte, als het prioriteitsaandeel toch ingeleverd wordt bij de nieuwe eigenaar?

Je zal maar personeel zijn van ADO Den Haag en ontslag boven het hoofd hebben hangen of je bent reeds ontslagen en je ziet dat nutteloze Wilbert gewoon blijft zitten om zijn centjes op te strijken.

Wilbert zou zich moeten afvragen of zijn aanwezigheid bij ADO Den Haag en zijn inkomsten van ADO Den Haag in het belang zijn van de club.

Wilbert zou de eer aan zichzelf moeten houden maar dat gaat Wilbert nooit doen.

Wilbert zou moeten worden weggestuurd door Frans van Steenis maar dat gaat Frans nooit doen.

Daarom doen wij hier een oproep aan Wilbert Stolte:

Wilbert: GA. WEG. !!!

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina