Als je dit artikel van Omroep West van gisteravond 24 september leest over de onwaarheden die wethouder Mulder verkondigt over de taxatie van het stadion én de parkeerterreinen, en de rol van de leiding van ADO Den Haag hierin, kan je toch niet anders concluderen dan dat de onwil er vanaf druipt.


Waar een wil is is een weg zou je zeggen….


En de wil die ontbreekt gewoon en daardoor lopen we nu het risico dat zowel prachtige als dramatische avonden als gisteren tegen Roda JC, waar de Haagse gemeenschap zich op zijn best laat zien, voorgoed tot het verleden kunnen gaan behoren.

Je zal dat maar op je geweten hebben…

We roepen de gemeente op een weg te vinden door bijvoorbeeld direct contact op te nemen en rechtstreeks te gaan onderhandelen met de laatst overgebleven en tot op heden enige serieuze overnamekandidaat en hierin de leiding van ADO Den Haag niet te betrekken omdat zij voor alle overnamekandidaten tot nu toe alleen maar heeft gediend als stoorzender.

Communicatie, openheid, duidelijkheid ontbreekt bij alle partijen. Zowel bij de leiding van ADO Den Haag, bij de gemeente Den Haag, als bij de groep Lentze/Jol.

Dus hierbij roepen we ook de groep Lentze/Jol op meer duidelijkheid te verschaffen over jullie plannen, meer te communiceren en pro-actief te gaan acteren in plaats van Joyce den Besten iedere keer maar weer te laten reageren op de ongelooflijke onkunde, onwil, eigenbelang of wat het ook mag zijn bij, dat kunnen rustig stellen, jullie tegenstanders.

Pak de regie! Vecht voor je club! Zodat jullie medesupporters iets hebben waar ze zich allemaal achter kunnen scharen!

Bloed aan die schoenen!

We willen schuim op die bekken!

COME ON THE HAGUE!!

NEVAH SURRENDAH!!

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina