Wat een  genot!

Totaal onverwacht maar ozo dikverdiend de 1e periodetitel gepakt met een ploeg waar we als supporters sowieso met zijn allen achter kunnen staan, ongeacht het resultaat. Een team van jonge honden, vechtend voor elke meter, werkend voor elkaar met leuk en aantrekkelijk Haags voetbal. Wat een heerlijkheid in vergelijking met een heleboel voorgaande seizoenen. Een team waar alle supporters zich achter kunnen scharen en dat ook doen!

Waarom doet de directie niets?

Die Haagse vechtlust, die Haagse beleving zien we helaas totaal niet terug bij de huidige bestuurders van ADO Den Haag.

Voor alle supporters is de situatie rond het voortbestaan van onze club volledig onduidelijk. Wij vinden dat degenen die de leiding hebben bij ADO Den Haag bij uitstek diegenen moeten zijn die die duidelijkheid zouden moeten geven. Maar communicatie vanuit de club hierover is nul.
Door een artikel op deze site (klik hier) hebben supporters gesprekken kunnen voeren met John van Ringelenstein, Rob Jansen en Martin Jol. We hebben ze gevraagd oud zeer uit het heden en verleden te vergeten en zich in te zetten voor de toekomst van hun club.

Onbetaald maar wel daadkrachtiger!

Als een stel onbetaalde supporters dit in hun vrije tijd al voor elkaar krijgt rijst de vraag wat de duurbetaalde heren in de directie en RvC dan presteren en gepresteerd hebben voor het veiligstellen van de toekomst van onze club
Om deze redenen hebben we een interview aangevraagd met de directeur van ADO Den Haag, Edwin Reijntjes. Edwin heeft aangegeven hier geen tijd voor vrij te willen maken.

In deze cruciale fase is het juist noodzakelijk om duidelijkheid te geven. We hebben in een eerder stadium al aangegeven dat de communicatie bijzonder slecht is, en die is zeker niet verbeterd.

Supporters willen weten waar ze aan toe zijn. Zes punten zijn in mindering gebracht en nog 4 weken dan is het over en sluiten voor onze club. Dan zijn we de licentie kwijt en betekent dit het einde van ADO Den Haag.

Daar zijn vragen over, veel vragen. Dus wil Edwin Reijntjes nog 4 weken met de armen over elkaar wachten tot iemand het eens een goed idee vindt om de buitenwereld eens bij te praten?

Het artikel “Rob Jansen adviseert Rob Jansen” op deze site heeft tot gesprekken geleid met John van Ringelenstein, Rob Jansen en Martin Jol. Zij bleken ondanks dat het geen boezemvrienden zijn wel in grote lijnen hetzelfde te denken over de toekomst van ADO Den Haag. Dit zijn allen big shots uit het verleden en heden van ADO Den Haag.

Hebben de duurbetaalde(?!) bestuurders van ADO Den Haag in de afgelopen 6 maanden zelf wel eens contact gezocht met prominente figuren uit heden en verleden van onze club om te vragen om raad en daad, om ze te verenigen in het belang van de toekomst van onze club?

Wij houden de supporters wél ingelicht

Omdat Edwin aan heeft gegeven geen tijd te hebben voor het beantwoorden van vragen staat op deze site een artikel klaar met vragen aan Edwin Reijntjes.

Morgen, zondag 3 oktober worden de vragen voor Edwin Reijntjes gepubliceerd op deze site.
Ook voor de andere bestuurders van ADO Den Haag hebben we artikelen klaar staan met vragen specifiek gericht op hun rol, visie, nut, enz.

Avonden zoals gisteren KUNNEN en MOGEN niet tot het verleden behoren. Dat willen jullie toch niet op je geweten hebben…..

Aan de lezer: Hebben jullie vragen aan de bestuurders van ADO Den Haag mail ze aan info@thehaguecityfirm.nl en we voegen ze toe aan de artikelen voor de betreffende bestuurders.

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina