Op ons verzoek om een interview gaf algemeen directeur van ADO Den Haag Edwin Reijntjes aan hiervoor geen tijd vrij te willen maken. In het artikel “Haagse bluf, ook bij het bestuur aub!”  gisteren hebben we aangegeven onze vragen vandaag dan maar online te publiceren.

Bij deze:

Ben jij een echte ADO Den Haag man?

Wat vind jij op dit moment van de communicatie van ADO Den Haag naar zijn supporters toe wat betreft de overname perikelen?

Had je niet, net zoals je bij het personeel doet, een wekelijkse briefing moeten geven richting de supporters over de situatie met betrekking tot de toekomst van de club??

Verwacht jij dat ADO Den Haag voor eind deze maand is overgenomen?

Verwacht jij dat de licentie voor eind deze maand wordt veiliggesteld?

Heb jij als directeur van ADO Den Haag op dit moment een passieve of actieve rol wat betreft de nabije toekomst van de club?

De aandelen van UVS kunnen niet worden onteigend voor de club zijn licentie verliest.  Wat is dan een mogelijk scenario als de club niet wordt overgenomen?

Wat zijn de lopende acties van de bestuursorganen van de club voor dit scenario?

Zijn jullie actief betrokken of betrokken geweest met het zoeken naar een oplossing wat betreft een huurverlaging voor, of aankoop van het stadion tussen gemeente Den Haag (GDH) en een eventuele overnamekandidaat?

Hebben jullie gesprekken met GDH (gehad)?

Zien jullie een rol weggelegd voor GDH in de toekomst van ADO DH? Gaat de gemeente borg staan voor de benodigde 5 miljoen om de licentie veilig te stellen?

Zodat de rest van het seizoen gebruikt kan worden om alles goed neer te (laten) zetten?


Raadsvragen Richard de Mos 23-09-21

Klopt het voorzitter dat uw college op 25 augustus jongstleden het voorstel van de groep Lentze / Jol heeft ontvangen?

Klopt het dat er diezelfde dag vanuit de ADO-directie een signaal is gekomen met het advies om het gesprek niet te openen?

——-‐—————————–‐-

Uit raadsvragen van Richard de Mos van 23 september blijkt dat vanuit ADO Den Haag een persoon contact heeft opgenomen met de gemeente om te vragen niet in te gaan op het bod van groep Lentze op het stadion. Was jij die persoon?

Voel jij je weleens de vooruit geschoven post van Frans van Steenis?

Klopt het dat Frans van Steenis jou op of rond vrijdag 10 september op non-actief heeft willen stellen

Of was jij ervan op de hoogte dat Frans van Steenis op zoek was naar een interim directeur waarna jouw rol geminimaliseerd zou worden?

Klopt het dat Wilbert Stolte en Harm de Boer hebben voorkomen dat jij op non actief zou worden gesteld door Frans van Steenis?

Heb jij wel eens het gevoel dat jij alleen maar wordt aangehouden als algemeen directeur omdat jij als enige tekenbevoegdheid hebt bij ADO Den Haag?

Acteren de bestuursorganen van de club als een team of zijn er verschillende partijen met verschillende belangen?

Denk jij dat jullie, directie, RvC, STA, HFC de juiste mensen op de juiste plek met de juiste capaciteiten zijn (geweest) om de club te redden.

Waarom denk je dat?

Is er door jou inmiddels contact opgenomen met Rob Jansen,  en/of John van Ringelenstein en/of Martin Jol naar aanleiding van de gesprekken van supporters met deze heren?

Zie je een rol voor jou weggelegd in de organisatie van adodh na de overname (of andere oplossing) in de toekomst? Welke rol?

 

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina