Supporters ADO Den Haag distantiëren zich van wanbeleid!

 

Tijdens de afgelopen seizoenen zijn wij als supporters van ADO Den Haag onaangenaam verrast door het wanbeleid en de onkunde van directie/bestuur in en rondom het stadion cq het pluche. Wij keuren wanbeleid, het naar de klote helpen en wegkijken door een groot deel van Directie, Bestuur, HFC en STA af en distantiëren ons hiervan!

Als supporters werken wij hard om onze club vóóruit te helpen, het stadion moet een gezellige ontmoetingsplek zijn voor supporters voor iedereen die het voetbal van dichtbij wil beleven.

Het sterkt ons dat een grote meerderheid van de supporters het stelselmatig wanbeleid zat is en wij zullen er alles aan doen  om wanbeleid op het pluche uit het stadion te weren.

Gedurende de afgelopen seizoenen hebben de supporters zich volgens de richtlijnen van de KNVB gedragen. Na tientallen oproepen van de supporters betreuren wij het niet dat het éénmalig wat rokerig en grimmig was.

De supportersschare wil benadrukken dat het het wanbeleid zeer serieus  neemt en alle tot de beschikking staande middelen zal gebruiken om diegenen die verantwoordelijk zijn voor dit wanbeleid op te sporen en met pek en veren het stadion uit te jagen.

Het onderzoek naar de schuldigen is inmiddels in volle gang!

Voorts kunnen de supporters zich niet vinden in de manier waarop de behelmde Calimero’s buiten het stadion op onnadenkende, kinderachtige en onverantwoorde wijze hebben gehandeld dan wel mishandeld.

Met betrekking tot straffen kunnen wij hangende het onderzoek geen mededeling doen hoe heet de pek is en welke veren we gebruiken.

Maar niet de veren van onze ooievaar!

Kick HCF

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina