GERED

Onze Adje interim stond te shinen voor de eigen camera van de club, take one, take two, take three. “Het staat erop zo zetten we het online” hoor je hem zeggen. Net zoals de advertorial in het AD waarin de mensen van de club nog even belicht werden en vermeld wordt dat ze het niet voor het geld deden, wat een mooi voorbeeld van een dooddoener. Maar vervolgens wel allemaal in hun lease BMW (a € 800,00 p/mnd) van de club komen aanrijden, benzine is duur tegenwoordig maar daar hebben ze een tankpas voor.

Ook op de geplaatste foto van de mensen van de club staat Adje in het midden te shinen als de grote redder van de club. Dat hij er zelf helemaal in gelooft dat zegt meer over hem maar wij geloven daar niet in. De echte redders zijn de mensen buiten de club, o.a supporters, media, gemeente, sponsoren en een ingehuurde peperdure financiële grootheid die het bedrag van 5 miljoen naar beneden wist te krijgen tot 3 miljoen, door een simpel rekensommetje. Met als resultaat dat de begroting opnieuw ingediend kon worden bij de KNVB en uiteindelijk goed werd bevonden door de licentiecommissie.

We zijn gered, niet te enthousiast want het is goedgekeurd voor het lopende seizoen, volgend seizoen is het maar weer afwachten.

Gered dus met dank aan de inzet van de buitenstaanders en dan in het bijzonder Richard de Mos en de verantwoordelijke Haagse Wethouders. Wederom is de gemeente de redder om de club te behouden voor het betaald voetbal in de regio. Alle LOF weer deze mensen.

Nu we het toch over LOF hebben, wat wekte onze verbazing bij het zoeken naar een caterings bedrijf om de redding te vieren in besloten kring, er bestaat een LOFcatering. What’s in the name, zou je zeggen. Het zit ook niet in de naam maar meer in de mensen achter dit caterings bedrijf, dat bestaat uit oud managers en zelfs een oud directeur. Wat je allemaal niet met een gouden handdruk kan beginnen. Succes heren!

VERLOST

Nu dat we gered zijn moeten we gaan hopen dat we snel verlost zijn van de foute mensen binnen de organisatie van de club. Voor de duidelijkheid niet iedereen binnen de club is vervuild, een goed voorbeeld van clubmensen is onze mascotte Storky elke wedstrijd weer fladdert hij door weer en wind met zijn vleugels. En er zullen er zeker nog een (klein) aantal zijn. Maar de meeste zitten er voor roem en aandacht en dat ook nog eens goed betaald.

Maar wat moeten we nu met mensen als ome Frans, hij beloofde ons in de jaren ’80 tientallen sponsoren die allemaal bereid waren om er 50k tot 100k in te stoppen, als supporters zich maar rustig zouden houden. Hij wist wel raad met de supporters want zijn vrouw deed iets in de psychologie en kon dat groepje wel aan. Je raad het al, veel woorden weinig daden. Ome Frans gooide de (vakantie) handdoek en verdween met zijn Hotelplan volledig van de sponsorlijst van de club. Om vervolgens jaren later weer neer te strijken in het nest van de RvC, zijn zoveelste functie binnen een organisatie. Je zou denken waar haal je de tijd vandaan maar Ome Frans kan niet stilzitten en krijgt een echte kick van duistere spelletjes en verborgen agenda’s.

Dan zit hij bij ADO Den Haag wel goed, hier worden al jaren vieze spelletjes gespeeld. Samen met Wilbert kan hij zich verheerlijken aan allerlei machtsspelletjes en intriges. Het wordt tijd dat dit soort mensen de club zo snel mogelijk gaan verlaten en neem die trekpop van een Adje mee. Die kop kunnen we echt niet meer zien.

Maar nu eerst een feestje, zonder catering dan maar, want we zijn gered. En als we dan straks verlost zijn van het zooitje die ons nog steeds in een wurggreep houden dan gaan we echt los.

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina