Helaas, het is niet anders. Een matig spelend ADO heeft uiteindelijk verloren van de Graafschap. ADO zonder Kemper, Breinburg is toch defensief erg kwetsbaar. Met een in de eerste helft zwak spelende Seedorf mochten we blij zijn dat de brilstand behouden bleef tot de rust.

Na de theepauze hervatte ADO deels het goede voetbal van de voorgaande wedstrijden en herpakte Seedorf zich. Toch ook wel weer knap van zo’n jonge speler.
Soms zijn wedstrijden niet om aan te zien en dit was er toch weer een van. De wissel Verheydt/Rottier leek toch wel het einde van de aanvallende intenties van ADO te betekenen en in dat kader: opstellingen/wissels……soms twijfel je aan de trainer. Een winnende trainer heeft altijd gelijk maar soms is er geen touw aan vast te knopen. Brood had uiteindelijk gelijk kunnen krijgen met een 0-0 uitwedstrijd bij De Graafschap ware het niet dat een blind paard, excuus, scheidsrechter, er weer in trapt…hoeveel ervaring heeft zo’n man? Een beroeps-aanvaller in de KKD of ERE is blijkbaar intelligenter dan een scheidsrechter; kom voor je man, laat een been even hangen, een speler loopt er tegenaan en penalty. Hoe moeilijk is dit als scheidsrechter te begrijpen?

Anyway…we zijn nog niet verloren, Eredivisie, we komen eraan!

COME ON THE HAGUE!

 

 

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina