Zoals de titel van het artikel al aangeeft wordt er vandaag door een Amerikaanse  investeerder een bedrag ter grootte van tussen de 20 en 25 miljoen euro op een derdenrekening bijgeschreven. Dit om aan ADO Den Haag aan te tonen dat het menens is, aldus J.A. Horta (de belangenbehartiger van deze geheimzinnige Amerikaanse investeerder).

Vorige week hebben we al gemeld dat we door de dhr J.A. Horta zijn benaderd voor een interview. Hierin maakte hij al eerder de opmerking dat het menens is alleen werd hij naar eigen zeggen niet serieus genomen door de toenmalige en huidige directie van ADO Den Haag.

Uiteraard hebben ook wij onze (grote) twijfels bij het verhaal van dhr. Horta, met name omdat het in ons interview leek of hij precies onze sweet spots wilde raken; Martin Jol technisch beleid, winnen KNVB beker, nieuwe spelers tijdens de winterstop, enz.

Maar wellicht komt daar na vandaag verandering in als ook echt blijkt dat een dergelijk groot bedrag is bijgeschreven op de derdenrekening.

En hoewel het onze voorkeur heeft dat onze club in Haagse handen komt, vinden wij dat we een dergelijke kans, helemaal met genoemde bedragen, voor onze club niet voorbij mogen laten gaan en gaan we op verzoek van dhr. Horta met hem in overleg.

Dit overleg staat gepland voor morgenavond,  waarin wij meer duidelijkheid gaan krijgen omtrent de naam van de investeerder en of we dit ook serieus kunnen nemen.

In ieder geval is het wat ons betreft morgenavond voor dhr. Horta  ‘do or die’.

Wordt vervolgd ….

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina