Mag Kick een sceptische column plaatsen. Vast wel. Leuk dat we overleven maar mijns inziens wordt de patiënt verplaatst van de Intensive Care naar de afdeling Zorgelijk.

De comments op social media zijn veelbelovend. “We gaan Europa in”, zomaar een van de vele berichten. Gelukkig zijn er ook berichten die wat nuchterder zijn.

Het verleden met UVS, onze grote vriend, Hui Wang. De man werd met open armen ontvangen. Nu zijn we er, tweede ring, merchandise in China…gewoonweg 2 miljoen shirts verpatsen en simpelweg Europa bestormen…we laten 020 vergeten in Europa. I have a dream, niets was minder waar, de missers van UVS, het wanbeleid van de RVC en alle ellende van de afgelopen 10 jaar is welbekend.

En nu: Een Amerikaanse investeerder, miljardenbedrijf als moederbedrijf, pompt zomaar 10 miljoen in de mooiste club van Europa. Den Haag viert feest, we gaan de straat op en alles is weer goed?

Zullen we even een pas op de plaats maken? ADO wordt gered. En dat is fantastisch maar hoe dan verder?

Een investeerder, lees goed en begrijp de definitie van “investeerder” gaat ADO weer gezond maken. En dan, als het überhaupt lukt…hoe verder? Vooralsnog is het pompen met circa 3 miljoen per jaar in de club om niet te verzuipen en aan de lopende kosten te voldoen. Benieuwd of Bolt dit vol gaat houden, financieel zal het vast lukken. Maar voor hoelang? UVS pompte 20 miljoen in de club…wanbeleid, simpel pech hebben whatever en alleen maar verliezen. Maar als Kick ergens zn geld in pompt wil hij rendement en me dunkt dat n Amerikaan dit ook wil.

De huishouding binnen ADO zal herzien moeten worden. De kosten gedrukt, het Haagse bedrijfsleven zal op moeten staan om haar steentje bij te dragen want anders wordt het een kansloze missie van Bolt.

Laten we als Hagenezen, van bedrijfsleven tot supporter er toch maar positief sceptisch in blijven staan, ware het niet het een grote schande is dat de welvarende en o zo betrokken miljonairs in het Haagse wederom niets doen behalve elkaar de tent uitvechten, 10/15 miljoen en onze club had weer Haags geworden.

 Het is een grote schande!

 

Kick HCF

 

 

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina