Ingezonden stuk

Sinds het winnen van de eerste periode was er door de spelers van FC Den Haag niet meer zo hard gelachen als vanmorgen (5/11/21 red.) toen de blunder-directeur Edje Reijntjes met gebogen hoofd kwam vertellen dat het hele ADO IS VERKOCHT-verhaal van de dag ervoor eigenlijk voor geen cent klopte. ADO was namelijk helemaal niet verkocht. En al helemaal niet door hem.

Blunder-Edje had namelijk vergeten om de eigenaar in te lichten dat zich bij hem een nieuwe koper had gemeld. En daarmee had hij de arme en argeloze Amerikanen ineens tot een stelletje dieven omgetoverd: ย kopers van gestolen waar.
Foutje natuurlijk, kan gebeuren.

Dat de altijd slapende Haagse journalisten zijn foutje op donderdag niet hadden opgemerkt was fijn geweest. Op de goedgelovigheid van die sulletjes kon hij altijd vertrouwen.

Want bijna op hetzelfde moment dat de FC-spelers zich de ballen uit de broek lachten, liepen in het Haagse ijspaleis twee mannen te schreeuwen van woede

Maar o jeeee. Anderen hadden niet geslapen. Want bijna op hetzelfde moment dat de FC-spelers zich de ballen uit de broek lachten, liepen in het Haagse ijspaleis twee mannen te schreeuwen van woede. Voor de zoveelste keer waren ze erin getrapt, hadden ze Blunder-Edje op zijn woord geloofd.

Wethouder Hilbertje en wethouder Anneman waren donderdag zo blij geweest dat Blunder-Edje hen had verteld dat ze om FC Den Haag niet langer slapeloze nachten hoeven te hebben, dat ze aan het Twitteren waren geslagen. Dom, dom, dom.

Wethouder Anneman twitterde dat hij zo blij is dat DE OVERNAME ROND is. En sulletje Hilbertje had het direct al over EEN NIEUWE EIGENAAR.
Opnieuw dom, dom, dom.

Want de FC was dus helemaal niet verkocht. Er was niets rond en er was dus al helemaal geen nieuwe eigenaar van FC Den Haag

Want de FC was dus helemaal niet verkocht. Er was niets rond en er was dus al helemaal geen nieuwe eigenaar van FC Den Haag.
Tja, en dat is natuurlijk lastig. Zeker als je toch al geen top politicus bent, We begrijpen ook niet hoe het kan, maar Anneman en Hilbertje zijn in maart wel de lijsttrekker van de VVD en het CDA in Den Haag. En dan is het verheerlijken van een soort diefstal natuurlijk lastig aan de kiezers uit te leggen. En al helemaal niet natuurlijk aan Richard de Mos, de man die ze zo graag van alles in de schoenen schuiven.

Voor De Mos is, dankzij Blunder-Edje, Sinterklaas een maandje eerder gekomen. Voor FC den haag helaas niet. Die zitten nog steeds met Blunder-Edje in de maag.

John van R.


 

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina