Matchday Zondag 7 november:

Almere City – ADO Den Haag

Yesssss!!!!! Eindelijk overname van de club door een nieuwe eigenaar, oh nee toch niet de aandelen zijn niet in de handen van de club, maar toch waarschijnlijk wel want de aandelen worden onteigend van de oude eigenaar of wordt er toch een deal met hem gesloten en zo niet wat gebeurt er dan wel, vertrouwen op een goede afloop, misschien, waarschijnlijk, zeker weten, of, toch…..

Gelukkig gaat dit allemaal niet in de koppies zitten van onze onverstoorbare Haagse Helden op het veld.
Tegen Almere City leggen ze weer alles op de mat, spelen met een hoge intentiteit, bouwen op van achter, met de punt vooruit, schakelen snel om bij balverlies, zetten hoog druk, dekken door, alles!

Dit alles onder de bezielende leiding van onze topcoach Brood die de juiste mensen op de juiste plek zet, logische wissels toepast, en na afloop vooral de inzet van zijn spelers looft die onder de moeilijke omstandigheden zich nergens wat van aantrekken en toch weer alles hebben gegeven!

Vandaag nog bij Valentijn Driessen nagevraagd en hij gaat uit er van dat onze jongens een nipte 1-2 overwinning uit het vuur gaan slepen.
Dat kan dus niet missen!

Come on the Hague!

NEVAH SURRENDAH!

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina