Het is toch anno 2021, as we speak, godsgeklaagd dat niet alle wedstrijden uitgezonden worden op TV, streams, desnoods PayTV. Hoe lastig is het een paar camera’s of desnoods Iphones in 4 hoeken van het stadion neer te zetten? De techniek is er, het kostenplaatje is nagenoeg nihil! Wij vragen ons serieus af waarom dit onmogelijk is.

Sponsors happy, Hoofdsponsor KKD happy en duizenden supporters happy.

Het zal, laten we als eerste maar eens wijzen naar die regide organisatie die bekend staat als de K.N.V.B., wel weer te lastig zijn. Het zal wel te maken hebben met uitzendrechten..kuch, uitzendrechten! Er wordt niets uitgezonden!

Wat ESPN (begrijpen er ook geen snars van) dan wel weer geprogrammeerd heeft op tijdstip 12.15 is n wedstrijdje voor de kat z’n kut tussen de Ajax-dames en de PSV-dames. Helemaal lief voor de emancipatie, de LHBTI-gemeenschap en een verdwaalde geilneef die geen snars van het voetbal begrijpt maar WTF! (what the football)!

Kom op, Voetballiefhebbers, clubs in de KKD. Maak eens een statement en zorg dat jullie wedstrijden gewoonweg live uitgezonden worden!

Maar ja, gelukkig hebben we wel OmroepWest met een live-radio-verslag.

 

COME ON THE HAGUE

 

Kick HCF

 

 

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina