Beste HCF vrienden,

Den Haag is een grote poppenkast met een groot verschil , Jan Klaassen en Katrien met zijn van Freek Vonk gejatte opgezette krokodillen leren schoenen hebben er een  derde personage bij , de directeur van ADO.

Vorige week verklaarde hij dat de deal met de cowboys rond was. Hij vergat daarbij te vermelden dat er geen deal was met UVS. De enige die daar overigens wel harde afspraken mee heeft gemaakt is Martin Jol en dit al een tijd geleden, maar dit terzijde.

Het lijkt dus op neuken met andermans lul. Je zegt een deal te hebben met aandelen die niet eens in je bezit zijn. Nu kan ik mij vergissen maar het begint er toch wel erg op te lijken dat de poppenkast poppen zoals altijd bespeeld worden door andere handen en met een totaal ander scenario.

Is het om tijd te rekken? Of hebben de cowboys lucht gekregen van alle belangen en gedacht “ Hasta la Vista “, see you later alligator!

We weten wederom niet waar we aan toe zijn en ik kijk er niet gek van op als er in December een heilig boontje uit Spanje aan komt waaien om te melden dat , wie zoet is krijgt lekkers…… terwijl de echte oplossing en toekomst gewoon in Den Haag en Scheveningen ligt . Maar zolang men hier elkaar de zwarte piet maar blijft toespelen  komt er geen beweging in de ontstane situatie.

Ondertussen verlang ik naar de tijden van weleer, de tijden van de trainingskampen in Turkije waar ik gezellig met bestuurders en spelers hand in hand met andere BVO’s  in louche nachtclubs de Russische dames tennisteams aan het dubbelen was.

Laten we voorlopig genieten van ons jonge ploegje wat zo lekker bezig is. Joep doei en de mazzel, rij en vrij voorzichtig .

Jeffrey Huf

 

 

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina