Beste supportahs, op het moment van schrijven is nog niet duidelijk of supportahs bij de wedstrijd kunnen zijn.

Onze vrienden van de overheid kennende zal het wel weer niet zo zijn…de meningen zijn wel duidelijk en het heeft weinig zin om hier uit te wijden over die ellende.

Thuisblijven is geen optie!

Er zijn, zo valt te lezen op Twitter,  alternatieven om toch met wat supportahs samen te komen:

Kofferbakbier op de parkeerplaatsen rond het stadion en gewoon streamen op je phone. Het MFC open of als onze vrienden in het blauw de boel weer afgrendelen naar: een mega sportbar in the Mall

Over de wedstrijd, ditmaal eens een inkijkje hoe Venlo over ons denkt:

VVV-Venlo reist zondagmiddag af naar Den Haag, waar het om 16.45 uur aftrapt in het Cars Jeans Stadion. De formatie van trainer Jos Luhukay treft ADO Den Haag, dat momenteel de nummer acht van de Keuken Kampioen Divisie is. Hoewel VVV slechts op de vijftiende plaats staat, is het verschil met ADO maar vier punten. En dus ziet Luhukay ook in Den Haag kansen voor zijn ploeg, al verwacht hij wel een pittige wedstrijd.

Op papier is ADO een tegenstander die VVV wel ligt. In de laatste vijf uitwedstrijden in Den Haag werd er namelijk maar één keer verloren en van de laatste drie edities wonnen de Venlonaren twee keer. Het zijn geruststellende cijfers voor VVV, maar Luhukay weet dat hij daar niets voor koopt en dat zijn ploeg zondag een topprestatie moet leveren als het ADO in eigen huis wil verslaan. Een van de uitblinkers bij de ploeg van trainer Ruud Brood is voormalig VVV-speler Sem Steijn. De zoon van Maurice Steijn, die vijf jaar hoofdtrainer was van VVV, is dit seizoen op dreef.

VVV is dus gewaarschuwd voor Steijn, maar Luhukay ziet meer gevaarlijke tegenstanders. “ADO heeft aanvallend veel goede spelers, die ook allemaal al aardig wat doelpunten hebben gemaakt. Met Thomas Verheydt hebben ze natuurlijk een grote en sterke spits die lastig te verdedigen is. We moeten vooral in de as van het veld de zaken goed op orde hebben om ADO van het scoren af te houden. Ze hebben niet voor niets de eerste periodetitel gewonnen. Het is gewoon een van de topploegen in de Keuken Kampioen Divisie, dus we moeten zeker in de verdediging erg scherp zijn.”

De laatste keer dat VVV op bezoek ging bij ADO (toen nog in de Eredivisie) werd er met maar liefst 1-4 gewonnen. Alle vier de doelpunten kwamen op naam van Giorgos Giakoumakis, maar de Griekse spits is er dit seizoen niet meer bij en dus moeten de goals van iemand anders komen. Dat blijkt tot nu toe nog niet mee te vallen voor VVV, maar Luhukay heeft er vertrouwen in dat zijn ploeg snel meer gaat scoren. Wie zondag tegen ADO in ieder geval niet gaat scoren, is Aaron Bastiaans, zo vertelt de trainer. “Aaron is deze week geblesseerd uitgevallen op de training en is er niet bij in Den Haag. Daarnaast zijn Tobias Pachonik en Carl Johansson vraagtekens voor zondag, maar ik hoop dat zij het wel gaan halen. We kunnen iedereen goed gebruiken in de jacht op een resultaat tegen een sterk ADO.”

De wedstrijd ADO Den Haag – VVV-Venlo begint zondag om 16.45 uur en is LIVE te zien op ESPN.

 

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina