Voetbalkoorts

Matchday, vandaag een potje Dordrecht thuis in de spookdivisie.
Door de Corona-maatregelen dus wederom niet naar het stadion om een gezellige avond voetbal met je maten te kijken.

Wat het wel wordt (en dat hoop ik voor eenieder) is toch gezellig op de bank naar een illegale live-stream van ons cluppie kijken want ESPN verrot het om wat extra kanalen open te gooien.

En dan dat schakelprogramma van ESPN. Zit je nog het grootste deel van de tijd naar de wedstrijd te kijken die toch al in zijn geheel wordt uitgezonden.

Wat interesseert hun al die abonnees nou die supporter zijn van een club die speelt in de KKD divisie. En dan dat schakelprogramma van ze. Zit je nog het grootste deel van de tijd naar de wedstrijd te kijken die toch al in zijn geheel wordt uitgezonden.

Laat ESPN desnoods even de rechten vrijgeven opdat een ieder gewoon via een youtube-kanaal of desnoods via een krakkemikkige camera van Omroepwest of voor mijn part Alberto’s camera’s van het ADOjournaal de wedstrijd kan bekijken.

Nood breekt wet zou je zo zeggen. De overheid speelt ook met allerlei ad-hoc regelgeving dus laten we in deze klere-tijd eens allemaal wat flexibeler zijn. Vorige week was een sponsor van NAC bereidt wat duizendjes neer te tellen en het commerciele gedrocht a.k.a. ESPN was toen wel bereid een kanaaltje open te gooien.

Laten we eerlijk zijn…..voetbal is van ons, zonder ons is er geen voetbal!

Laat ik maar niet vol afgunst berichten over het buitenland (ook E.U.) waar stadionbezoek mits je een paar prikken gehad hebt gewoon mogelijk is. Waar is de UEFA die eens opkomt voor de voetbalfan? Laten we eerlijk zijn…..voetbal is van ons, zonder ons is er geen voetbal! Waarom geen eenduidige regelgeving in heel Europa.

Nee, we mogen niet in de openlucht, in de kou met (realiteit bij ADO) in een hooguit voor driekwart gevuld stadion een wedstrijd bezoeken.

Onderhand ligt heel Europa weer aan de paracetamol of wacht men op een boosterprik. Wat is for fuck sake het verschil tussen NL en de omliggende landen? Verder uitkauwen van de totale idioterie van deze regering heeft weinig zin realiseer ik me ook wel maar gvd zeg…naar de bios of naar n optreden van de Josti-band in de Stopera mogen we wel?
Nee, we mogen niet in de openlucht, in de kou met (realiteit bij ADO) in een hooguit voor driekwart gevuld stadion een wedstrijd bezoeken.

De tandjes zeg. Cor is er wel redelijk klaar mee.
Cor loopt liever voetbalkoorts op dan een RSI-pols van het googlen naar een goede stream!

Door: Cor Sakov

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina