‘Veneco per direct opgestapt als sponsor van de club uit onvrede met het ADO bestuur’.

Betrouwbare bronnen melden ons dat Veneco, een zeer trouwe sponsor en supporter van de club per direct het sponsorcontract met ADO Den Haag heeft verbroken.

Zij zijn zeer ontevreden met het beleid van het ADO bestuur.

Laatste druppel was de ontbinding van het contract van een medewerk(st)er (naam bij ons bekend) die meer dan 10 jaar aan de club verbonden was. Deze kreeg de maximale ontslagvergoeding mee. Dit leidde tot veel onvrede onder het personeel, met geschreeuw, gescheld en gooien met deuren tot gevolg. Reden van de onvrede is niet alleen het ontslag maar ook de hoogte van de ontslagvergoeding terwijl crediteuren, waaronder ook trouwe sponsors, worden afgescheept met een fooi.

De eerste sponsor die dit ter ore kwam was Veneco en die heeft naar verluid dus per direct het sponsorcontract met ADO Den Haag opgezegd.

Of Algemeen Directeur Edwin Reijntjes het ontslag zelf in werking heeft gesteld of dat dit in opdracht van de beoogde nieuwe eigenaar is gedaan en dat hij dit achteraf aan hen gemeld heeft is nog onduidelijk.

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina