SCHANDE ESPN NL

Normaal zitten wij in het stadion om FCDH te volgen en te steunen. Helaas zijn wij ook dit seizoen, genoodzaakt om regelmatig de wedstrijden te bekijken via ๐—˜๐—ฆ๐—ฃ๐—ก ๐—ก๐—Ÿ. De enige zender dat beschikt over de uitzendrechten van de wedstrijden.

Hun slogan luidt: โ€˜๐‘‰๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘‘๐‘’ ๐‘“๐‘Ž๐‘›๐‘ , ๐‘Ž๐‘™๐‘ก๐‘–๐‘—๐‘‘ ๐‘’๐‘› ๐‘œ๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘™โ€™

Het begrip โ€˜voor de fansโ€™ is heel breed. Ben je fan van het voetbal, van een club of van een speler? Een begrip waarbij met iedereen, rekening gehouden moet worden. โ€˜Altijd & Overalโ€™ heeft geen uitleg nodig. Maar beloof niet iets wat je niet kan waarmaken!

Opnieuw kiest ๐—˜๐—ฆ๐—ฃ๐—ก ๐—ก๐—Ÿ ervoor om maar 1 wedstrijd uit te zenden. En dat terwijl er 3-4 zenders beschikbaar zijn. Nee, de voorkeur gaat uit naar praatprogrammaโ€™s, basketball & clubTV. En dat voor de zoveelste keer. En dan hebben we het nog niet gehad over hun keus van enige wedstrijd en het schakelkanaal op vrijdagavond.

Waarom betalen voor een abonnement waarbij je niet eens wedstrijden van je eigen club kan zien? We leven in een tijd dat we niet naar het stadion toe kunnen. 2021, het tijdperk van innovatie, digitalisering en de verandering van offline naar online. En dan nog is het voor de lokale voetbalsupporter onmogelijk om een wedstrijd van zijn/haar eigen club te volgen.

Onbegrijpelijk en onacceptabel wat ons betreft!! ๐—˜๐—ฆ๐—ฃ๐—ก ๐—ก๐—Ÿ DOE HIER WAT AAN!

Zal er naar ons geluisterd worden? De ervaring leert van niet.

๐ƒ๐š๐š๐ซ๐จ๐ฆ ๐ซ๐จ๐ž๐ฉ๐ž๐ง ๐ฐ๐ž ๐ฃ๐ฎ๐ฅ๐ฅ๐ข๐ž ๐š๐ฅ๐ฅ๐ž๐ฆ๐š๐š๐ฅ ๐จ๐ฉ ๐จ๐ฆ ๐๐ข๐ญ ๐›๐ž๐ซ๐ข๐œ๐ก๐ญ ๐ฆ๐š๐ฌ๐ฌ๐š๐š๐ฅ ๐ญ๐ž ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฌ๐ฉ๐ซ๐ž๐ข๐๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐ญ๐ž ๐๐ž๐ฅ๐ž๐ง. ๐’๐ญ๐ฎ๐ฎ๐ซ ๐ณ๐ž ๐›๐ž๐ซ๐ข๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ง ๐ฏ๐ข๐š ๐๐ž ๐ฆ๐š๐ข๐ฅ, ๐ฏ๐ข๐š ๐ฌ๐จ๐œ๐ข๐š๐ฅ ๐ฆ๐ž๐๐ข๐š ๐ž๐ง ๐š๐ง๐๐ž๐ซ๐ž ๐ค๐š๐ง๐š๐ฅ๐ž๐ง.

 

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina