Prima bericht van onze grote vrienden van ESPN, de wedstrijd ADO-Gemert wordt uitgezonden aanstaande dinsdag 18.00 uur.

Kanttekening is wel dat zelfs bekerwedstrijden tegenwoordig achter een betaalmuur zitten. Onder druk wordt alles vloeibaar zou je zo zeggen, na de duizenden berichten aan ESPN NL via social media van abonneehouders inzake het niet uitzenden/vrij doorgeven van live-beelden werken ze nu een beetje mee…beetje hulde dus ESPN. Maar supporterscollectieven in NL, alle fans zijn er wel klaar mee. Alle wedstrijden in de Ere en KKD worden vastgelegd op camera dus kunnen via ESPN, Youtube of andere socialmedia platforms gemakkelijk gedeeld worden. Soms zonder commentaar maar het niveau van de commentaren is toch al niet zo bijster hoog dus dat zal voor iedere abonnee een zorg wezen. Voetbal verbindt in deze rottijd en ESPN (fuck de commercie) mรณet gewoon beter omgaan met abonnees en sowieso heel voetballiefhebbend Nederland in deze Corona-tijd. Gewoonweg een maatschappelijke verplichting.

Eรฉn ding; nu niet de druk eraf met z’n allen. Blijf ze mailen, tweeten whatever. Nรบ doorzetten!

VOETBAL IS VAN ONS!

 

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina