En wederom niet naar het stadion dus een min of meer voetballoze vrijdagavond voor de KKD-supporters. Dat de overheid totaal doorgedraaid is wisten we al langer, die kwasten delen gewoon een paar honderdduizend SV’tjes uit voor onbepaalde tijd!

Dat er in verband met Corona een beetje voorzichtig met elkaar om gegaan moet worden weten we inmiddels ook wel van het cocktail-trio Rutte, de Jonge en van Dissel. Alles en iedereen zijn die totaal absurde vreemde capriolen van het trio onderhand trouwens flink zat. Alle lol wordt uit de samenleving getrapt door de heren met argumenten die, laten we het netjes zeggen: Te achterlijk voor woorden zijn. Ik weet niet wat jullie doen vanavond maar Cor gaat zich helemaal suf googlen op zoek naar een stream van ADO-JAZ. Dat ESPN niet uitzendt en de club het blijkbaar verrot om 7.500 euro neer te leggen of sponsors te zoeken voor een open stream daar heeft Cor het maar even niet over….je SCC-houders tegemoet komen had best gekund.

Inmiddels is ons opperhoofd Ruud Brood de Corona-maatregelen ook flink zat en laat van zich horen in de pers. Ruud gooide er zelfs een tweet tegenaan waarin de KKD van zich laat horen qua absurde maatregelen, weliswaar een RT van een twitterbericht van RKC maar a la….ADO laat toch niets van zich horen denken we dan maar:

De plaatjes uitgelicht:

Cor Sakov

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina