Volgens onbevestigde berichten schijnt Klas in de belangstelling te staan van clubs uit België en Italië.

We zijn benieuwd Globalon!

Over het algemeen publiceren wij dit soort berichten niet maar dit is dus de eerste test óf en hoe serieus onze nieuwe eigenaar Globalon is.
Vasthouden, investeren in een groeibriljant of gewoon voor de centen gaan? Komende maand zal er wellicht meer bekend worden over ADO-spelers die gewild zijn. We zijn benieuwd Globalon!

Revelatie

Dhoraso Moreo Klas, een van de revelaties bij ADO Den Haag dit seizoen, heeft in slechts een half seizoen al de interesse gewekt van clubs uit België en Italië.

De 20-jarige middenvelder kwam afgelopen zomer over van FC Den Bosch, waarvoor hij de afgelopen jaren 27 duels speelde. De Amsterdammer was sinds 2017 actief voor de Brabantse club, aanvankelijk in de jeugdafdeling. Het contract van Klas bij ADO Den Haag loopt nog tot medio 2024.

ADO Den Haag is ondanks zes punten in mindering vanwege financiële perikelen inmiddels opgeklommen naar de vierde plaats in de Keuken Kampioen Divisie met een achterstand van zeven punten op koploper FC Volendam. ADO won dit seizoen de eerste periodetitel, waardoor de Hagenaars al verzekerd zijn van deelname aan de play-offs om promotie/degradatie.

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.