Inmiddels is bekend dat Vicente Besuijen onze mooie club verlaat en vertrekt naar Aberdeen. De afkoopsom blijft, zoals gewoonlijk bij ADO, onduidelijk. Het journaille schrijft tussen de 3 á 5 ton. Wellicht met wat doorverkoop-clausules maar wordt je hier blij van?

Toegegeven Vicente was niet de wereldster of international die we gewend zijn aan te trekken maar soms hebben we toch genoten van zijn acties.

Is de uitverkoop dus begonnen?

Zoals bekend is er gelazer omtrent wedstrijdpremies en onduidelijk is of dit al dan niet opgelost is. Laten we eerlijk zijn: een voetballer moet geld verdienen in een korte tijd alvorens hij met voetbalpensioen gaat. Als je voor een schijntje speelt in de Kelderdivisie van het Nederlandse voetbal dan is een uitdaging die 2 x zoveel aan salaris oplevert natuurlijk aantrekkelijk.

ADO zit nog steeds in zwaar weer, de overname is nog niet rond en deze tonnen komen mooi uit om Reiziger, Nauta en anderen alvast een voorschotje te geven. Jammer dat dat soort verdieners ook niet onder de WHOA vallen.

Meerdere spelers die vertrekken?

Al wandelend op De Aftrap dit weekend gonsden de geruchten al. Besuijen zat er aan te komen maar werd ontkend. Wat er wel besproken werd is het mogelijke vertrek van nog meer spelers: Klas, Verheijdt en Bourard werden genoemd.
Deze spelers mogen en willen weg zo werd duidelijk.

Of zij dit dus zullen doen valt nog te bezien maar zolang zij voor een schijntje spelen is de kans bijzonder groot.

Het wachten is op de overname!

 

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.