De FC familie, ja denk maar.

In het verleden waren de club en de supporters het voorbeeld als het ging om eenheid. Zat voorbeelden te noemen maar dat laten we maar even voor wat het is.

De laatste jaren word er met de club en de supporters gespeeld. Mooie beloftes worden ons steeds voor gehouden maar dat is alleen om iedereen zoet te houden. Intussen werken ze aan een tweedeling binnen de club, het we, wij, samen gaat niet op voor club en supporters.

Intussen word de club gerund door een stel machtswellustelingen, kontenkruipers en mini rokjes. De echte clubmensen, die van we, wij en samen zijn er zo langzaam aan uitgewerkt.

Je hebt het pas door als het te laat is.

Dan de berichten dat er spelers in het vizier zitten bij andere clubs en het vertrek van Besuijen, het komt de leiding goed uit. Het potje van geleend geld is bijna leeg en weer aankloppen bij bv Sir Winston gaat hem niet worden. De club is nog steeds niet in staat zijn eigen broek op te houden. Over broek gesproken, Cars Jeans gaat de club verlaten, begrijpelijke keuze van een verwaarloosde sponsor.

Wij als supporters hebben verder weinig invloed op wat er aan de overkant gebeurd. Dat supporters meer betrokken zouden worden in het beleid van de club, via Haags Supporters Collectief, is ook een luchtkasteel gebleken.

Wat kunnen wij als supporters nog wel betekenen in het we, wij, samen?

De clubleiding had met Twente als voorbeeld , een statement moeten maken over het toegestane supporters aantal nav de Corona maatregelen. De echte supporter is de dupe want het grootste gedeelte mag/moet thuisblijven.

Wij als supporters moeten laten zien dat we het we, wij, samen niet vergeten zijn. Of allemaal wel, of allemaal niet naar binnen. Het vraagt veel van onze clubliefde maar we moeten een signaal afgeven dat we nog steeds ÊÊn zijn. Van de clubleiding hoeven we niets te verwachten die hebben hun eigen belangen maar wij moeten laten zien oprecht lid te zijn van die FC familie.

Bully

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina