Column Bully

Goed nieuws voor de club, WE ZIJN GERED, zo valt er te lezen in de media.

We vergeten de afgelopen maanden maar waar de supporters en sponsoren heen en weer werden getrokken in onzekerheid. Wat betreft de sponsoren is het duidelijk jullie kunnen fluiten naar jullie geld. Frustrerend wij snappen dat want jullie zien de directeur met zijn zoveelste open getrokken fles champagne staan, reken maar dat die flessen al vaker zijn opengetrokken want intern zorgen de mensen op het pluche goed voor elkaar. Die ontvangen elke maand hun geld in de vorm van salaris of declaratieformulier. Maar beste sponsoren wees trots op jullie zelf, dat zijn wij ook op jullie. Jullie zijn de echte redders van de club want jullie hadden die club de nek om kunnen draaien. Dan mag die verward ogende directeur roepen dat hij de club in veilige wateren heeft gekregen, ja weer verwarrend, het is in rustigere wateren of veilige haven, maar alle credits naar jullie. Sommige van jullie zijn ook al maanden bezig om jullie bedrijf op koers te houden en naar een veilige haven te loodsen met aan boord jullie personeel die in het ongewisse is of zij onderweg niet de boot moeten verlaten.

We gaan een mooie toekomst tegemoet en veel aandacht voor de supporters en de jeugdopleiding, volgens de nieuwe eigenaar en onze verwarde directeur. Maar zelf heeft de directeur de nieuwe eigenaar, de man die persoonlijk garant staat voor de wederopbouw van onze club, nog niet gesproken. Het is als een auto kopen zonder hem gezien te hebben en er geen proefrit in te hebben gemaakt. De supporters krijgen op de een of andere manier een rol bij de HFC ADO Den Haag om ze zo meer bij het beleid te betrekken, koekoek, dat kan je wel roepen maar geloof nooit dat de nieuwe eigenaar daar in mee gaat.

Maar oké, we zijn gered en Globalon Footbal Holdings wordt de nieuwe eigenaar, ooh nee, Bolt de hoofdmaatschappij waar Globalon weer een dochter maatschappij van is wordt de nieuwe eigenaar, uhhh ooh nee, het wordt de vermogende topman van Bolt zelf David S. Blitzer onder het snel opgerichte bedrijf Bolt ADO, die in persoon de nieuwe eigenaar wordt.

We gaan het allemaal meemaken, de mensen op de club en het pluche zijn in een jubel stemming en lam van de champagne, maar laten wij nog allemaal even wachten met het nemen van een toost, eerst die handtekening en een eerlijke uitleg met de bedoelingen hoe de  toekomst van onze club eruit gaat zien, een uitleg sportief en organisatorisch.

UVS, lees Wang, met alle goede bedoelingen en vele investeringen zal zich ook wel verbijten dat zijn overzeese liefde hem zoveel pijn heeft gedaan. De wijze waarop het een en ander is gegaan verdient geen schoonheidsprijs, begrijpelijk kijken wij alleen maar vanuit de club en veroordelen de chinezen zonder ons te verdiepen in het macht spelletje vanuit het pluche. De strijd is gestreden en wij als club zijn er als winnaar uit gekomen maar dat neemt niet weg dat Wang en Co veel voor onze club heeft gedaan en ons al die jaren in leven heeft gehouden.

We beginnen weer aan een nieuw tijdperk met een nieuwe investeerder, laten we geleerd hebben van wat er zoal fout is gegaan en bouwen aan een mooie toekomst.

Greetz, Bully

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina