Onderweg naar een wedstrijd van de JO17 van ons clubje (afgelopen zaterdag 12.30 uur op de Aftrap) vertelde de dame van mn autonavigatie me dat ik linksaf de Beristainlaan op moest. Toch maar even de bolide aan de zijkant gezet om te controleren of ik niet een adres in Bilbao had ingetikt maar uiteindelijk bleek het door haar accent te komen want het bleek om de Beresteinlaan te gaan. Zo zie je maar een vergissing is snel gemaakt, een verkeerde keuze, het verkeerde pad kiezen. We weten er inmiddels alles van in het Haagse. Sinds een week of twee zijn we overgenomen door Bolt/Globalon/Blitzer of zoiets. De man van dit consortium die aangewezen is om ADO te herstructureren en uit de comatueze toestand te halen schijnt Beristain te zijn. Helaas heeft de heer Beristain de cursus “Communicatie voor Beginners” overgeslagen.

Weken/Maanden/Jarenlang verkeerden we in onzekerheid. Het vertrouwen dat wij als supporters aan de club gaven, de onvoorwaardelijke steun (zoals het hoort) was fantastisch om te zien in het stadion en te lezen op de fansites.

Eindelijk lijken we dus in rustiger vaarwater te komen?

Wordt het niet eens tijd dat de investeerder met als spreekbuis Beristain naar buiten treedt door een gedegen interview te geven? Geef duidelijkheid van zaken. Laat van je horen! Doe dat bij voorkeur niet bij de gekleurde media of via het ADO-kanaal maar spreek je uit op een supportersfansite zoals de HCF-site

 

Wij verdienen het!

Greetz, Cor Sakov

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina