Ingezonden stuk van Anonymous

Ook deze week laat blunder-directeur Edwin Reijntjes bij ADO alles in de soep lopen.
Sterker nog, zijn schrikbewind kost de club veel geld. Deze week zelfs tonnen.

Een paar voorbeelden?

Onze nationale Toto wil niks liever dan naamgever van het ADO Stadion worden. Ze zijn doodsbang dat ze iedere dag op de A4 langs de naam van een andere sponsor moeten rijden.

Alleen ……. Chris Woerts is de man die namens de Toto dergelijke contracten sluit. En laat nu net Woerts de man zijn die Reijntjes – volkomen terecht overigens – op de tv “onbenul” heeft genoemd bij VI. En dat pikt ons ijdele mannetje niet. En dus heeft hij commercieel manager Jesper van den Bosch opdracht gegeven dat hij NOOIT meer met Woerts contact mag opnemen.

Helaas voor ADO schat Reijntjes de naamwaarde van het stadion op drie ton en wil de Toto zeker het dubbele betalen. Kijken wie deze strijd wint? En of zijn ijdelheid Reijntjes de kop gaat kosten als ze in Spanje/VS van deze stommiteit horen?

*

Dat de problemen rond de lichtuitval zo lang hebben geduurd kwam maar door één man. Door Reijntjes. Die had ‘vergeten’ een nieuw service contract te tekenen en op te sturen. Het gevolg: de noodzakelijke service is nooit uitgevoerd. En dus zat iedereen bij ADO-Jong PSV ineens in het donker.

*

Laat je niks wijs maken. Ruud Brood is nog steeds onze trainer. Omdat het ontslag alleen maar met onzin redenen is omkleed, heeft het UWV uiteraard geen ontslagvergunning verleend.
Kortom: zijn contract loopt nog gewoon door.
Normale clubs beginnen in een dergelijke situatie een procedure bij de arbitragecommissie van de KNVB.

Maar dat is openbaar en dan blijkt direct dat Reijntjes de ene fout op de andere heeft gestapeld in dit dossier. En dat er geen enkele reden was om Brood publiekelijk zo af te serveren.
Kortom: naar de KNVB gaan doet Reijntjes niet omdat de kans op persoonlijke imagoschade veel te groot is.
Brood en zijn advocaat kunnen glimlachend achterover gaan zitten. ADO zal een vaststellingsovereenkomst moeten tekenen die de club heel veel geld gaat kosten.

Vermoedelijk commentaar van de directeur a.i.: “Geen probleem. Die rekening pakken ze bij Globalon graag op”.
WIJ WAGEN DAT TE BETWIJFELEN. VANUIT ADO HOORDEN WE IMMERS DAT GLOBALON JUIST EEN FEL TEGENSTANDER WAS VAN HET ONTSLAG VAN RUUD BROOD

*

En weten jullie nog dat bij ADO de wedstrijdpremies voor dit seizoen nog niet geregeld zijn? Wel. We hebben nieuws: de premiekwestie is nog steeds niet opgelost. Bij de VVCS zijn ze inmiddels redeloos, radeloos en reddeloos. Nog nooit sinds hun oprichting op 1 januari 1961 hebben ze bij een profclub een dergelijk amateuristisch geklungel meegemaakt. Bij de vakbond is er inmiddels de vrees dat de situatie zelfs nog niet is opgelost als komende zomer een groot deel van de ADO-spelers naar andere clubs is vertrokken.

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina