Afgelopen dagen bereikten ons berichten over de schandalige manier van werken van Ruud Brood en zijdelings van Dave Soetaram.

Welnu, er duikt een filmpje op van een Marokkaanse Youtuber die een en ander kwijt wil over hoe Bilal Ould Chick behandeld is door Ruudย  Brood. Wat er waar van is hebben we gecheckt bij iemand die zeer dicht bij de club betrokken is en er is geen woord van gelogen.

Korte samenvatting filmpje: Bilal racistisch bejegend door Brood. Heet van de pers maar Bilal schijnt nou ook niet al te professioneel omgegaan te zijn met zijn werk bij ADO en er was een flink incident inzake drank/drugs maar daarover horen we niks in dit filmpje. Voorts is Bilal onder druk gezet: ” Als je vermeend racisme bekend maakt dan maken wij jouw fout ook bekend”.

Het is niet zomaar een incidentje geweest. Veel spelers hebben de aanklacht naar de VVCS ondertekend.

Voorts:

-Het simuleren van Corona vlak voor de wedstrijd tegen Eindhoven; Wentges is benaderd door Brood om zogenaamd positief te testen. Het team zat even in een lastige fase enย  het zou goed uitkomen als de wedstrijd uitgesteld werd. Later gaf Eindhoven zelf ook aan Corona-gevallen te hebben.

We gaan even verder:

-Het zogenaamde “grapje” van Brood om een speler van achter vol met een bal in de nek te schieten en het vervolgens te ontkennen heeft binnen de spelersgroep de eerste aanzet gegeven om Brood kwijt te willen.

-De al jaren aan ADO verbonden sportpsychologe is er op een schandalige manier uitgetrapt: de sloten vervangen en toegang ontzeggen. Opdracht van Brood! Op deze manier ga je niet met mensen om, wel goed om te horen dat spelers buiten de club om gewoonweg nog steeds contact hebben met haar.

-Dave Soetaram….de man met eeuwig geld tekort en geld lenend van spelers heeft een schuld staan bij meerdere spelers….1 van de spelers krijgt zelfs nog 4.000 euro van dit heerschap.

Sowieso is/was Dave een niet al te gezellig heerschap. Intimideren en zelfs gebaren maken zoals “ik snij je nek eraf” naar deze en gene.

 

Komende tijd zal er wel meer aan het licht komen. Laten we blij zijn dat ze opgerot zijn!

 

 

 

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina