Column Cor Sakov

En daar gaan we weer: De derde vreemdeling met 0,0 wedstrijdritme wordt tijdelijk gehaald.

Dachten we verlost te zijn van het Pardew verhaal met het ongegeneerd binnen halen van exoten uit allerlei krochten van het voetbal en nu komt Beristain/Reijntjes (het technisch hart?) met de volgende speler aanzetten voor een korte periode.

Hoe dan, waarom dan?

ADO is nog lang niet rijp voor een terugkeer naar de eredivisie. Talenten zoals een Reemst stormen aan en wat doet ADO; we halen 3 blindgangers binnen…met alle respect voor de spelers maar waar is ADO, wederom, in godsnaam mee bezig? Rodriquez traint al weken mee en nog totaal niets, nada van gehoord.

Nu komen er twee in de Oekraรฏne spelende blindgangers over. Vreselijk wat er aan de hand is in dat land maar wat moet je ermee?
Spelers die al een maand niet getraind, laat staan een wedstrijd gespeeld hebben. We zitten 7 potjes voor het einde van de competitie en ja, je mag de play-offs in.

Wat is in godesnaam het beleid (welk beleid) eigenlijk wat ADO hanteert?

In eerdere interviews geeft opper-TD Reijntjes (die zo langzaamaan alles bepaald binnen ADO) dat het aantrekken van buitenlandse afdankertjes niet meer gewenst is. Het genie verwijst dus naar Pardew die tientallen spelers binnenhaalde waarvan er uiteindelijk maar 1 voldeed: die gozer die ‘s-ochtends altijd met een Engels ontbijtje kwam aanzetten voor de selectie, denk ik dan maar.

Wat doen we nu, dus weer 2 voetballers uit de Oekraรฏnse competitie halen: een maand of meer al niet getraind, gespeeld, vast een trauma-tje door die ellende, totaal niet bekend met het voetbal in de krochten van het Nederlandse voetbal en niet ingespeeld in het team.
Sterker nog, ik denk ook weleens dat het een gevalletje lijkenpikken is, gebruik maken van de ellende in Oekraรฏne?

Voorts weer kut voor de spelers die eindelijk doorbreken zoals bijvoorbeeld een Benjamin Reemst. Totaal haaks op alle intenties die Reijntjes (verlengstuk van Beristain) elke keer uitspreekt.

Zoals te lezen valt via Marijn Abbenhuis is een interview aangevraagd met Beristain door het AD.
Niets van dat alles: Beristain heeft daar geen zin in en laat het gebruikelijke gelul maar over aan Reijntjes.

En who the fuck is Reijntjes?

Zoals ik verneem van de vrienden van HCF is er tevens door hen een schriftelijk interview aangevraagd met Beristain. Een interview direct met Beristain dus en niet met zijn buikspreekpop.

U raadt het al: geen reactie.

Als dit nou de binnenkomer van de verlosser van ADO moet zijn dan begint Cor alweer terug te verlangen naar Hui Wang. Konden we in ieder geval nog om lachen.

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina