Column Cor Sakov

Tot  mijn ontsteltenis valt van de week te lezen dat Reijntjes de nieuwe directeur bij ons cluppie wordt. De Haagse Reijntje Davids zullen we hem maar noemen. Eerst weg, dan tijdelijk, dan niet willen verlengen, dan andere belangen en dan..oeps…toch een lekker salaris wat ie maandelijks gaat ontvangen…IK BLIJF. De man die toch ook als waakhond moest fungeren maar als een demente teckel alles over zich heen liet komen tijdens de Wang-dynastie.

Stuitend is dat Beristain, onze Spaanse nietsweter in een geregisseerd interview dit soort zaken openbaart. Het gehele interview met Beristain was toch eigenlijk een farce van de eerste orde?
Dat Wang in het verleden open deuren kon intrappen weten we inmiddels wel maar het is stuitend dat zijn vervanger exact hetzelfde doet.

Even tussendoor in deze column: Er komt een buitenlandse Technisch Directeur, te horen valt in een interview met onze teckel dat hij nog deze week komt. Prima dat er eindelijk een TD komt. Maar waarom een buitenlandse TD voor een KKD-ploeg of een, laten we het hopen promovendus die het volgend seizoen wellicht voor lijfsbehoud zal moeten vechten in de Eredivisie? Zijn er dan echt geen kundige TD’s in den lande (en liever nog Haagse TD’s) te vinden?

Ik ga even verder, en vooraleerst een compliment: de lijm die deze plucheplakkers gebruiken is toch wel erg goed hoor. De heren van Steenis, Schenkels en Stolte hebben zich aangemeld voor de HFC, wij van WC-eend adviseren WC-eend zal ik maar zeggen.

Onderstaand een nieuwsbericht op een andere fansite. Lees daarna de comments.

(Bron Clubachterduinen.nl)

” Frans van Steenis, Mark Schenkels en Wilbert Stolte hebben zich aangemeld om lid te worden van de HFC ADO Den Haag.
Dat valt te lezen in ADO Den Haag Post, het blad dat beheerd wordt door de HFC.
Van Steenis werd ruim twee jaar geleden voorzitter van de raad van commissarissen (RvC) van ADO als opvolger van Ad Melkert. Van Steenis was onder meer in de jaren tachtig bij de club betrokken als directeur van sponsor Hotelplan. Vorig jaar wilde UVS van de bestuurder af omdat hij in de ogen van de toenmalige Chinese eigenaar het ‘verkoopproces frustreerde’.

Registeraccountant Schenkels trad in mei 2021 (een maand na Van Steenis) toe tot de RvC. Wilbert Stolte was voorzitter van de Stichting Toekomst ADO Den Haag (STA), die net als moedervereniging HFC een aandeel had binnen de club. Waar de HFC na de Amerikaanse overname een bijzonder aandeel houdt, is de rol van STA uitgespeeld.

De raad van commissarissen krijgt een andere invulling met de komst van de nieuwe eigenaar. Eerder werd bekend dat Bolt/Globalon groot belang hecht aan de HFC als Haagse cultuurbewaker en dat de vereniging daarom één van van de drie commissarissen mag voordragen in de nieuwe bestuursstructuur.”

 

De commentaren op die site:

Jap
Ik hoop van harte dat er binnen de club schoon schip wordt gemaakt en dat alle bestuurders van afgelopen 10 jaar enkel een plek op de tribune wordt aangewezen, maar niet meer in bezit komen van een bestuurlijke functie.

Edwin Post
Wat een verrassing toch weer we komen nooit meer van deze plucheplakkers af.

Wahter
Ze hebben oa met hun toezichthoudersrol verzuimt enig tegengas te geven aan onze drie (Ligt, Manders en Hamdi) directeurtjes de afgelopen jaren waardoor je een jaarlijks tekort had van 3 en soms zelfs 4 miljoen.

Twee stichtingen (STA, HFC) en de RVC hebben liggen snurken en ze werden er nog voor beloond ook. En de gekte is ze komen weer terug ook.
We hebben het hier vaak over de overname en de frisse start gehad.
Komt geen klote van terecht.
De HFC zou een afspiegeling moeten worden van de cultuur van ADO toch ?

Law schreef:
Het houd niet op niet van zelf…

Edwin Post schreef:
Helaas komt ook uit wat je al een tijdje zag aankomen ( vandaar dat Vanad en de groep Lentze genegeerd werden zij hadden deze boevenbende er als eerste uitgegooid ). Reijntjes en zijn boevenbende blijven dus allen betrokken bij onze club en er veranderd helemaal niks. Ze schamen zich niet eens na wat er allemaal gebeurd is onder hun supervisie waardoor de club bijna failliet was gegaan.

Lellow schreef:
Ik snap het eerlijk gezegd wel .
De mannen hebben natuurlijk hun uiterste best gedaan in het controleren van de dagelijkse leiding van onze club de afgelopen jaren.
Het is net de politiek als je een fuck up maakt als minister dan kan je elders aan de slag als burgemeester.

Bleiswijk schreef:
Wat een schande dit.
Ja, want net als Reijntjes plaatsen ze altijd de club op plek 1.

MichelAdams Matje:
En tada: de tovertruc is bijna compleet – deze pluchepakkers gewoon blijven lekker zitten na de overname. Applaus!

EeuwigDenHaag schreef:
Wilbert zoek maar is wat anders pik

Wahter:

Ze hebben oa met hun toezichthoudersrol verzuimt enig tegengas te geven aan onze drie (Ligt, Manders en Hamdi) directeurtjes de afgelopen jaren waardoor je een jaarlijks tekort had van 3 en soms zelfs 4 miljoen.

Twee stichtingen (STA, HFC) en de RVC hebben liggen snurken en ze werden er nog voor beloond ook. En de gekte is ze komen weer terug ook.

We hebben het hier vaak over de overname en de frisse start gehad.
Komt geen klote van terecht.

De HFC zou een afspiegeling moeten worden van de cultuur van ADO toch ?

 

Mij sterkt het in ieder geval dat ik, of desnoods HagueCityFirm waarvoor ik soms columns doe, niet alleen staat in de walging over de incapabalen bij mijn cluppie!

Greetz Cor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.

Gerelateerde artikelen

Als je dit artikel interessant vindt, bekijk dan ook eens deze artikelen.

Home pagina