Column Cor Sakov

Geweldig tijden, geweldige spelers

Genieten, in 1 woord: Genieten!
De afgelopen weken, maanden, dit seizoen met alle ellende die over de club kwam en de onzekerheid voor ons, voor ons als supporters die er al jaren zijn levert uiteindelijk iets geweldigs op.
Eindelijk is de Haagse vechtmachine weer terug met als boegbeeld Thomas. Afgelopen weken volle tribunes, heerlijk voetbal en een sfeer waarvan een gemiddelde kip puisten krijgt in plaats van kippenvel. Wetende dat we nog niet in de finale staan. We moeten de afgekeurde lampies uit Eindhoven nog even tackelen…winst of gelijkspel is genoeg.
Op social media gaat een filmpje rond van een Eindhoven speler die het wel even weet te vertellen en hun de betere ploeg vond, de groeten gozer, jullie waren 15 minuten prima maar de rest van de wedstrijd was van ons.
Op zn Haags gezegd: “Kom dan joh”!
De return zaterdag zal vast een thriller worden. Cor heeft er alle vertrouwen in. Inmiddels is bekend dat supporters ook naar de Lampenstad mogen en dat het maximaal aantal van 350 bereikt is. Hulde gasten, hou de bussen even heel he. Schandalig dat je eigen bussen gesloopt worden trouwens!
Even uitgaande van e.e.a. mogen we naar Excelsior lijkt me zo. Een fietscombi zou geweldig zijn. Lekker groot vak (450 uitsupporters) en dichtbij. ADO-supporters kennende zal het ook op de andere tribunes weleens een Haags feestje kunnen worden.

Op internet valt te lezen dat we allemaal weglopen met Francken. En dat is meer dan terecht uitgaande van het oeroude principe: “Als je wint heb je vrienden”. Overigens niets ten nadele van Gio. Prima trainer die de boel lekker ophitst en een heerlijke wedstrijdbeleving heeft.
Ook lees ik op allerlei websites dat Amofa moet blijven.  Als Reijntjes,onze TD(?) nou eindelijk eens een goede beurt wil maken in plaats van blunderen op allerlei fronten open dan de gesprekken met Amofa en leg hem vast.

Anyway, tot zaterdagavond mannen, in het stadion of bij de welkomstparty als de bus aankomt bij ons stadion na de overwinning!

You are, we are!

 

Openstaand
  • Aandelen transfer

  • Aftreden huidige bestuur & directie
  • Toekomstvast plan
Voltooid
  • Nieuwe koper vinden

  • Licentie veiligstellen
  • Begroting geaccordeerd krijgen

Dit artikel delen? Kies uw favoriete platform.

Commentaren

Artikel commentaren

Om commentaar te kunnen geven op een artikel op de site dient u zich aan te melden. Reageer normaal! Afzeiken of scheldpartijen worden niet getolereerd.